• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Левон Хампарцумян: Банката ще направи всичко възможно, клиентите да преминат през тези трудности

Левон Хампарцумян: Банката ще направи всичко възможно, клиентите да преминат през тези трудности

/КРОСС/ „Това нещо ще се случи”, каза в предаването „Денят започва с Георги Любенов” по БНТ банкерът Левон Хампарцумян.

„Това са мерки, които са в развитие в целия свят. Защото никой не знае размерите на икономическите вреди, които тази пандемия ще нанесе на света и специфично на всяка една държава и на всяка една фирма”, допълни той.

Думите му са по повод гаранцията на държавата да се отпуснат до 1 500 лв. на хора, които са в неплатен отпуск. „Оттук нататък, това което ни трябва е солидарност, съпричастие. Няма как една банка да бъде по-добре от клиентите си. Т. е., банката ще направи всичко възможно, клиентите да преминат през тези трудности. Ще бъде лоша година, това е ясно вече. Но със съпричастност и със солидарност, бързо вземане на решения, които на този етап са все още реактивни на това, което се случва около нас. Ще дойде време, когато ще може да се оцени къде сме и къде искаме да отидем, и това, разбира се, ще предизвика промяна в бизнес-процеси, промяна в пазари, промяна във вериги за снабдяване и дистрибуция, пътувания и всичко друго, но светът няма да свърши”, изтъкна банкерът.

„Ще се направят необходимите възможни стъпки да се помогне на фирмите. Не може една банка обаче да реши всички проблеми, които са възникнали по една фирма, просто ще се опита да помогне за излизането от трудностите”, каза още Левон Хампарцумян.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Хампарцумян - един от стожерите на дивашката приватизацията по времето на Костов. И му търсите мнението!?! Срамота е, крос...

29.03.2020 02:45:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.