• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Иван Гарелов: Кой ще издава тези свидетелства за почтен и непочтен?

Иван Гарелов: Кой ще издава тези свидетелства за почтен и непочтен?

/КРОСС/ "Кой ще издава тези свидетелства за почтен и непочтен? И как ще работиш в един парламент с тези, с които не си в коалиция, са непочтени? Мисля, че тези красиви фрази са безсъдържателни". Този коментар направи пред БНР журналистът Иван Гарелов.

"Отказът на "Продължаваме промяната" за предварително коалиране с "Демократична България" може да е изненада за Христо Иванов, но новата партия не означава, че като продължава промяната, ще направи същите грешки като досегашните партии на промяната, които бяха в парламента", смята той.

"Ако "Има такъв народ" запазят първото или второто място в следващото Народно събрание, а новата формация е на трето или четвърто, не можем да очакваме "Продължаваме промяната" да определя бъдещата политика", каза още журналистът.

Иван Гарелов коментира и предстоящите президентски избори, като категорично подчерта, че няма съмнение за това, че левите избиратели са "за" Румен Радев и Илияна Йотова:

"Въпросът е дали ще се мине през унижението при минаване през някакво съгласуване - игри на гордост. Трябва да се надмогне самолюбието на едната и на другата страна (БСП и президента - б.р.). Те са създадени един за друг. БСП не може да се сърди на Радев за това, че търси да разшири периферията на своите гласоподаватели и в дясно-център, като смятат, че това е насочени срещу БСП. ... Трябва ревизия на гордостта кой на кого е задължен".

По думите на журналиста Бойко Борисов се страхува да бъде кандидат на ГЕРБ за президент, за да не загуби от Радев и "това да го изхвърли съвсем от политиката".

"Не виждам подходящи фигури за кандидати на ГЕРБ и десните, затова те се прикриват зад обяснения, че още обмислят", посочи Гарелов.

В следващият парламент няма да има място за отстъпление, заяви той и подчерта, че хората няма да простят, ако отново не се състави правителство. Според него невъзможността да се състави кабинет би означавало и отказ от демокрацията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Някой да е виждал оня дългия Слави Трифонов? 28.09.2021 admin Мрежата, Начлна дясно 0 44 SHARES Share Tweet Някой да е виждал оня дългия Слави Трифонов? Този чалгаджия много си повярва, провали 2 парламента с неадекватното си и неумело политическо плямпане, а и подчинените му сценаристи без политически опит с хулиганско поведение в НС! Няма го … Изчезна още преди 45-я парламент, няма го в кабеларката която му купи Бойко, а се изявява по просташкия си диктаторски начин, също като своя ментор Б.Борисов от време на време по соц. мрежи! Този дърт ерген самотен като куче, живеещ като куче с кучета в Драгалевци надмина и другия самотен диктатор Бойко по ръсене на простотии, с високо самочуствие без покритие превърнал колегите си от кабеларката 7/8 в свой безгласни роби които слушат раболепно откровения му диктат и слушкат и изпълняват … Подлъга голяма част от българите по света и у нас и провали два парламента, като хвърли България в неизвестно безвремие! Иначе се хвали, че е последователен … И какво му е последоватеното? Може би номинирането на Ванката (Ив. Атанасов) за президент защото лично той не иска да влезе в сблъсък с Луна! И така – СБОГОМ ИТН! Този май е по-голям шубелия и от Бойко Борисов – покри се като мишок, нещо обичайно за всички нереализарали се диктатори и диктаторчета … Покрии се изобщо и не се занимавай с неща които не са лъжица за голямата ти уста! #ЧАЛГАР! Кирил Стаменов

29.09.2021 17:24:08

Анонимен

При предстоящите парламентарни избори няма да има съревнование между партии, а между крадци, с тлъсти заплати служители от държавната администрация и от „правосъдната” система от една страна и от друга ограбените граждани.

24.09.2021 17:09:16

Анонимен

Свидетелството за „почтен и непочтен” се издава от делата на всеки. ГЕРБ не може да открие, който да се съгласи да е негов кандидат за президент заради своите дела в досегашното си управление.

21.09.2021 16:02:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.