• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития в страната за 28 юли

Предстоящи събития в страната за 28 юли

/КРОСС/ *** София

От 10.00 ч. в конгресен център "Глобус", зала "Европа", етаж 2, пл. "Македония" 1 ще се проведе пресконференция на КНСБ.

От 10.10 ч. в сградата на КЕВР на бул. „Княз Дондуков“ 8–10, ет. 4 ще се проведе обществено обсъждане от разстояние на Проект на Методика за изменение и допълнение на Методика за определяне на цени за достъп и пренос на природен газ през газопреносните мрежи, собственост на „Булгартрансгаз“ ЕАД.

От 11.00 ч. пред сградата на Министерски съвет ще се проведе протест на туроператори и туристически агенти.

От 14.30 часа при храм-паметник „Св. Александър Невски“ ще бъде даден старт на I етап на 67- та Международна колоездачна обиколка на България, с преминаване през курортен комплекс Боровец и финиширане в Пазарджик в 17.30 часа.

От 16.00 ч. в Зала „Огледална“ на пл. "Народно събрание" 2 Комисията по земеделието и храните ще проведе заседание.

*** Бургас

От 09.00 ч. в спортна зала „Бойчо Брънзов“ в к-с „Зорница“ ще се проведе заседание на Общинския съвет.

*** Варна

Oт 11.00 часа в Щаба на ВМС военнослужещи ще бъдат наградени от министъра на отбраната по повод проведената успешна ракетна стрелба с подвижен брегови ракетен комплекс „Рубеж”.

*** Пазарджик

От 12.00 в областния офис на ГЕРБ на ул. „Екзарх Йосиф“ 15 административният секретар на партията Цветомир Паунов ще се срещне с общинските ръководства на политическата сила в Септе мври, Батак, Ракитово, Велинград, Пазарджик и Пещера.

*** Панагюрище

От 15.30 в сградата на общинската администрация на пл. „20-ти април“ 13 административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов ще разговаря с кмета инж. Никола Белишки.

*** Стрелча

От 17.30 часа в местния клуб на ГЕРБ на ул. „Райко Даскалов“ 15 административният секретар на партията Цветомир Паунов ще проведе среща с местния актив на политическата сила.

*** Търговище

От 10.00 до 12.00 ч. на старата спирка на с. Пролаз (пътя Варна-София) ще се проведе мирен граждански протест срещу ръководството на ВИК ООД Търговище за некоректно отношение по възстановяване на нормалната работа на водоснабдителна система Вардун Полигона.

*** Шумен

От 10.00 ч. в зала 203 на общината ще се проведе на брифинг. Тема на брифинга е найголямото международно състезание по спортно по ориентиране за 2020г., което ще се проведе от 29 юли до 2 август в района на Шуменското плато.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.