• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Предстоящи събития в страната на 29 юни

Предстоящи събития в страната на 29 юни

/КРОСС/ *** София

От 10.30 ч президентите на КНСБ Пламен Димитров и на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов ще връчат подписката „Заедно да защитим труда си“ в Министерство на труда и социалната политика.

От 11.30 ч. в Гранитна зала на Министерския съвет Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе извънредно заседание.

От 14.00 ч. в централата на ПП АБВ на улица „Врабча“ 23 ще се проведе пресконференция.

От 14.00 ч. 27-ми състав на Софийски градски съд ще разгледа дело срещу Соня Колтуклиева за укриване и неплащане на данъчни задължения.

От 16.30 ч. в Зала „Проф. Марин Дринов“ (Голям салон на БАН, ул. 15 ноември №1, гр. София) ще бъде представен Годишен отчет на ФНИ за 2019 г.

*** Белоградчик

От 15.30 ч. в града президентът Румен Радев ще посети предприятие, специализирано в производството на компоненти за железопътни спирачни системи.

От 16.00 часа държавният глава Румен Радев и кметът Борис Николов ще открият паметник на полк. Стефан Илиев, командир на 15-и пехотен Ломски полк, загинал геройски за освобождението и националното обединение на България в сраженията при Червената стена през пролетта на 1917 г. по време на Първата световна война.

*** Благоевград

От 08.30 ч. в зала 101 на Община Благоевград на 29 юни в рамките на кампанията „Роди дете“ ще се проведат безплатни консултации, открити беседи и лекции с населението.

*** Бургас

От 08.00 часа в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ в Бургас започва приемът на документи за „Медицина“.

*** Видин

От 10.00 ч. пред Художествената галерия „Никола Петров“ ще се проведе турнир по стрийтбол.

От 11.00 ч., в зеленото пространство на бул. „Панония“ 58А във Видин ще се проведе събитие във връзка с приключване на кампанията „Квартални войни“, организирана от Община Видин и Сдружение „Активно общество“.

*** Гоце Делчев

От 10.00 часа на ул. „Драгоман“ №15 ще се проведе официална церемония по откриване на обновената Детска градина „Калинка“.

*** Добрич

От 07.30 ч. в Народно читалище „Йордан Йовков – 1870 г.“ ще се проведе Летен детски център „Млади възрожденци“.

От 11.30 ч. в Художествена галерия – Добрич ще се проведе лятна работилница за въображение.

*** Етрополе

От 09.00 часа в храм "Св. архангел Михаил" Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Златоустова света Литургия.

*** Козлодуй

От 11.30 ч. в сградата на Общината президентът Румен Радев ще се срещне с кмета Маринела Николова и представители на местната власт. От 12.15 часа той ще проведе среща с ръководния екип на „АЕЦ Козлодуй“ и ще посети съоръжения на територията на централата.

*** Пазарджик

От 09.00 часа в Баткунския манастир "Св. апостоли Петър и Павел" край село Паталеница Константийският епископ Яков ще оглави архиерейска света Литургия за Петровден.

*** Пловдив

От 09.00 часа в храм „Св. св. Петър и Павел“ Пловдивският митрополит Николай ще оглави архиерейска света Литургия.

От 09.30 ч. в зала № 10 на Съдебна палата – Пловдив ще бъде разгледано дело срещу подсъдимата Р. П.

От 09.30 ч. в зала 5 Окръжен съд – Пловдив ще разгледа дело срещу подсъдимия С. Х.

*** Свиленград

От 09.30 ч. в храм „Св. Апостоли Петър и Павел“ в село Ламбух ще бъде отслужена Божествена Златоустова литургия.

*** Своге

От 11.00 ч. пред народно читалище „Градище 1907” ще състои тържествена церемония по учредяване на Десети ученически гвардейски отряд в град Своге и освещаване и връчване на знамето на отряда.

*** Стара Загора

От 12.00 ч. в къща музей „Гео Милев“ ще се проведат занимания за деца: „Четем и рисуваме“, „Литературни закачки“, „Да съставим приказка“.

От 10.00 ч. в Детски отдел на библиотека „Родина“ ще се проведе творческо ателие за съставяне на тематични синквейни и квилтове.

*** Шумен

От 19.00 ч. на лятната сцена в парк „Студентски“ ансамбълът за народни песни и танци „Мадара“ и Детският фолклорен ансамбъл „Звънче“ при НЧ „Тодор Петков 1963“ организират съвместен концерт на открито.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.