• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития на 28 май

Предстоящи събития на 28 май

/КРОСС/ ***
София.
От 8.00 ч. в Министерски съвет ще се състои брифинг на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.
***
София.
От 9.00 ч. Народното събрание ще проведе редовно заседание.
***
София.
От 9.00 ч. в храм „Възнесение Господне" в София Негово преосвещенство Белоградчишкият епископ Поликарп ще оглави Архиерейска света Литургия.
***
София
От 9.30 ч. в сградата на Висшия съдебен съвет Пленумът на съвета ще проведе заседание.
***
София
От 9.30 ч. в Съдебната палата ще се проведе заседание на Апелативен съд - София по жалбите срещу оневиняването на четиримата обвиняеми, привлечени от Прокуратурата като
виновници за трагедията с взрива в Горни Лом на 1 октомври 2010 г.
***
София.
От 9.30 ч. 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело за комулиране на наказанията.
***
София.
От 10.00 ч. Столичният общински съвет ще проведе онлайн заседание.
***
София.
10.00 ч. 2-ри състав на Специализирания накатазетелен съд ще разгледа дело срещу Божидар Кузманов и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10.00 ч. 6-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Станислав Чамов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10.00 ч. 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Вълчо Арабаджиев, Маринела Арабаджиева и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10.30 ч. 2-ри състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Петър Петров за участие в организирана престъпна група.
***
София.
От 11.00 ч. 7-ми състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Анжело Веселинов, Валери Дилов и други за организиране и ръководене на престъпна група.
***
София.
От 11.00 ч. 18-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Гриша Ганчева, Диляна Радулова и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 14.00 ч. 7-ми състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Ива Иванов, Христо Герогиев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 15.00 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Блага Белухова и Иво Дичев за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 15.00 ч. 6-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Петко Стоянов и Иван Йосифов за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 11.00 ч. 10-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Кольо Коцев, Мариета Василева, Галина Василева и други за образуване и ръководене на
организирана престъпна група.
***
София.
От 11.00 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Алексей Зелов за подкуп.
***
София.
От 11.00 ч. 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Георги Димитров и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 14.00 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Атанас Сейзински, Тодор Сейзински и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 14.00 ч. 16-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Виктор Боцев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 14.00 ч. 12-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Денислав Ангелов за кумулиране на наказанията.
***
София.
От 14.30 в зала 1 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по вероизповеданията и правата на човека ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 3 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по околната среда и водите ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 248 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по културата и медиите ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 356 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 в зала 134 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по бюджет и финанси ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 242 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните
разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения ще проведе заседание.
***
София.
От 15.30 ч. в зала 130 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по здравеопазването ще проведе заседание.
***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Патриаршията музей „Св. Възнесение Господне" на върха на крепостта „Царевец" ще бъде отслужена Света литургия за големия църковен празник Възнесение Христово - Спасовден.
***
Кюстендил.
От 10.30 часа в Областна дирекция на МВР - Кюстендил ще бъдат представени мерките за охрана по време на черешовата кампания.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в квартал „Аджундар" ще бъде осветена чешма-икона.
***
Кюстендил.
От 14.00 часа в залата на Общински драматичен театър ще се проведе заседание на Общински съвет - Кюстендил.
***
Ловеч/село Голям извор.
От 9.00 ч. в храм „Възнесение Господне" Негово високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Златоустова света Литургия в село Голям извор.
***
Пещера
От 14.00 ч. Общинският съвет на Пещера ще проведе заседание.
***
Пловдив.
От 9.00 ч. в храм „Св. Възнесение" в Пловдив ще започне Архиерейска св. Литургия.
***
Смолян.
От 9.00 часа църквата „Св. Възнесение Господне" в село Смилян, община Смолян ще отбележи своя храмов празник - Спасовден.
***
Смолян.
От 15.00 ч. в Сесийна зала на Община Смолян Общински съвет - Смолян ще проведе закрито заседание.
***
Стара Загора
От 9.00 ч. в зала „П. Р. Славейков" Общинският съвет в Стара Загора ще проведе заседание.
***
Стара Загора/ с. Богомилово
От 9.15 часа в храм „Св. Възнесение" в село Богомилово Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще отслужи св. Божествена Литургия.
***
Хасково.
От 11.00 часа на ул. „Страшимир" 39 в кв. „Бадема" до ОУ „Св. Св. Кирил и Методий" ще се проведе официална церемония по откриване на обект Дневен център за деца с увреждания и техните семейства, по проект „Подкрепа за деинституционализация на грижите за деца чрез
изграждане и ремонт на социална инфраструктура в град Хасково" по Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020.
***
Бургас
От 18.30 часа в Графична база, Приморски парк - Wine Gogh- ще се проведе Ателие за рисуване и вино „Събуждане"
***
Шумен.
От 8.30 часа в зала 304 на Община Шумен ще се проведе извънредно заседание на ПК „Правна и опазване на обществения ред".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.