• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Предстоящи събития на 14 септември

Предстоящи събития на 14 септември

/КРОСС/ ***
София.
От 11.00 ч. в Гербова зала на „Дондуков" 2 ицепрезидентът Илияна Йотова ще удостои акад. Антон Дончев с почетния плакет на вицепрезидента.
***
София.
От 09.30 ч. във Висшето транспортно училище заместник-министърът на образованието и науката Петър Николов ще открие академичната учебна година.
***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Младен Милков, Мария Тръвнева, Полина Тръвнева, Ценка Георгиева, Николай Николов, Красимир Ченев, Пламен Чангов, Валентина Елкенева,
Петър Петров и Колю Милков.
***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Анастас Циканделов, Андон Филчев, Абдул Амар, Димитър Циканделов и София Циканделова.
***
София.
От 10.00 ч. в аула „Максима" ще се състои тържество по случай откриването на юбилейната стотна учебна година на Университета за национално и световно стопанство (УНСС).
***
София.
От 11.00 ч. в Гранд Хотел София, зала „Триадица" 2 ще се състои кръгла маса на тема „Българските дясно-центристки партии преди предстоящите избори", организирана от СДС.
***
София.
От 11.00 ч. на ул. „Пиротска" 171А ще се състои церемония по случай професионалния празник на българските пожарникари.
***
София.
От 11.30 ч. в Гранитна зала в сградата на Министерски съвет Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе редовно заседание.
***
София.
От 12.00 ч. пред Министерството на образованието и науката ще се проведе протест против предвидените мерки за новата учебна година, свързани с COVID-19.
***
София.
От 13.00 ч. ПП АБВ ще даде пресконференция в централата на партията на ул. „Врабча" 23.
***
София.
От 13.00 ч. до 16.00 ч. в Киносалона на Военномедицинска академия (обособен вход зад спешното отделение на ВМА) ще се проведе обществено обсъждане за изграждането на
Национална многопрофилна детска болница.
***
София.
От 16.00 ч. в Музей "Борис Христов" (гр. София, ул. "Цар Самуил" №43): ще се проведат Европейски дни на културното наследство.
***
Бургас.
От 12.00 ч. пред сградата на Регионалното управление на образованието (РУО) - Бургас жители на Бургас са организирали събитието „НЕ на маските и изолаторите в училище".
***
Бургас.
От 14.00 ч. в ОУ "П. Р. Славейков" ще бъдат открити четири обновени кабинети с тематична насоченост.
***
Бургас.
От 17.30 ч. в НХА-Филиал Бургас ще бъде тържествено открита 2020/2021 учебна година.
***
Варна.
От 10.00 ч. в южния парк в УМБАЛ „Св. Марина" ще се състои тържествена церемония по случай началото на новата академична година в Медицински университет - Варна.
***
Добрич.
От 16.00 ч. часа в сградата на Общината в Голямата заседателна зала - етаж 2 ще се проведе публично обсъждане на актуализация на бюджета на Община град Добрич.
***
Добрич.
От 18.30 до 19.00 ч. пред Младежкия център ще се проведе презентация на проект „Младежки център Добрич - Вашето днес" пред доброволци от Български младежки червен кръст.
***
Добрич.
От 19.00 до 20.30 ч. в Регионална библиотека „Дора Габе", Обща читалня и Книгозаемане, ще се проведе флашмоб „Ключът е в теб" и прожекция на открито на филма на БЧК „Оказване на първа помощ при пътнотранспортни произшествия".
***
Каварна.
От 18.00 ч. в залата на НЧ „Съгласие-1890" ще бъде представен спектакълът „Мъжка задушница" от Емил Бонев.
***
Кърджали.
От 10.00 ч. в параклис „Св. пророк Илия" ще бъде отслужен водосвет за здраве.
***
Кърджали.
От 11.00 ч. ще бъдат положени венци и цветя пред аметника на загиналите служители на МВР от областта при изпълнение на служебния си дълг.
***
Кърджали.
От 11.15 ч. пред Паметника на загиналите служители от МВР ще се проведе брифинг по актуални въпроси от дейността на РДПБЗН, както и популяризиране на мерките за пожарна
безопасност, които трябва да се спазват с цел недопускане на пожари.
***
Ловеч.
От 17.00 ч. в залата на Общинския съвет ще се проведе заседание на местния парламент по
въпроси на образованието и новата учебна година.
***
Пловдив.
От 10.30 ч. в Аграрния университет заместник-министърът на образованието и науката Карина Ангелиева ще открие учебната година.
***
Пловдив.
От 10.45 ч. в зала 3 Районният съд ще гледа делото срещу подсъдимия С.М., адвокат от Адвокатска колегия - Хасково за закана с убийство към журналист.
***
Пловдив.
От 19.00 ч. в сградата на Военния дом (ДНА) ще се проведе среща, на която ще бъдат обсъдени въпроси, свързани с актуалното състояние и бъдещето на ПФК „Ботев-Пловдив".
***
Разград.
От 11.00 ч. в Художествена галерия „Проф. Илия Петров" ще бъде открита кураторската изложба-среща на поколенията „Слънце и звезди".
***
Стара Загора.
От 10.00 ч. в Тракийския университет министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще присъства на откриването на академичната година.
***
Шумен.
От 14.00 ч. в зала 203 на Общината ще се проведе Консултативният съвет за предстоящата сесия на ОбС Шумен

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.