• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоящи събития в страната за 13 август

Предстоящи събития в страната за 13 август

/КРОСС/ *** София

От 09.00 ч. ще се проведе извънредно заседание на Народното събрание.

От 09.30 ч. Пленумът на Висшия съден съвет ще проведе заседание в заседателната зала в сградата на ВСС на ул. ул. „Eкзарх Йосиф“ № 12.

От 10.00 ч. в двора на 9-та ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин” на бул. „Патриарх Евтимий” № 35 ще се проведе официална церемония „Първа копка” по обновяването на езиковата гимназия.

От 15.00 до 18.30 ч. в Централното фоайе на Регионален исторически музей –София ще бъде представена първата част от изложбата „История помежду“.

*** Благоевград

От 11.00 ч. в зала № 5 на Летния театър ще се състои пресконференция, във връзка с предстоящи събития в културното заведение.

*** Бургас

От 20.30 ч. на сцената на Летния театър в Бургас ще бъде чествана 70-ата годишнина на проф. Хикмет Мехмедов.

*** Велико Търново

От 11.00 ч. в Областния информационен център във Велико Търново ще се проведе пресконференция за приключване на дейностите по проект за приключване на дейностите по проект "Енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в гр. Горна Оряховица". Проектът се финансира по ОП "Региони в растеж" 2014-2020.

*** Кюстендил/хижа „Рилски езера“

От 11.00 часа в района на хижа „Рилски езера“ министърът на околната среда и водите Емил Димитров и директорът на Дирекция „Национален парк Рила“ Красимир Андонов ще участват в церемония „Първа копка“ за изграждане на Контролно-информационен пункт „Седемте Рилски езера“.

*** Разград

От 14.00 ч. в зала 102 в Общинска администрация - Разград на бул. „Бели Лом“ № 37 А ще се състои начална пресконференция по проект „Основен ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сграда общинска собственост и изграждане на Център за работа с деца на улицата“.

*** Сопот

От 17.30 ч. на площад „Иван Вазов“ община Сопот ще проведе публично обществено обсъждане на промени в Наредбата за управление на общинските имоти.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.