• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната за 6 август

Предстоящи събития в страната за 6 август

/КРОСС/ *** София

От 10.00 ч. в Дом 1 на Резиденция „Бояна“ (Национален исторически музей) ще бъде представена първата част от проекта за Национален стратегически документ, разработен от Стратегическия съвет (СТРАТЕС) към държавния главаРумен Радев.

От 11.00 ч. в платформата MS Teams ще се проведе виртуален медиен уебинар на тема "COVID19: Ситуацията, пациентите, решенията, прогнозите“.

От 18.00 ч. в храм "Преображение Господне" ще бъде отслужена празнична Вечерня за големия християнски празник Преображение Господне.

*** Костинброд

От 10.30 ч., в малкия салон на НЧ „Иван Вазов 1947“ ще се проведе встъпителна пресконференция на проект „Възстановителен център за деца с онкохема и тологични заболявания“.

*** Кочериново

От 10.00 ч. на пл. „Трети Март“ № 1 ще се проведе информационна кампания за популяризиране дейностите по проект „Проектиране и изграждане на допълнителна инфраструктура /инсталация за предварително третиране на битови отпадъци и компостираща инсталация за разделно събрани биоразградими и/или зелени отпадъци/ за развитие на регионалната система за управление на отпадъците на регион Благоевград, включващ общини Благоевград, Симитли, Рила, Кочериново и Бобошево“.

*** Пловдив

От 09.30 ч. в сградата на Община Пловдив вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова ще даде брифинг.

*** Сливен

От 13.00 ч. в зала „Сливен“ ще се проведе третото от поредица публични събития за популяризиране на културата за разрешаване на спорове по доброволен начин и представяне на Центъра по медиация към Окръжен съд – Сливен.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.