• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития на 18 септември

Предстоящи събития на 18 септември

/КРОСС/София.
От 9.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 11.00 ч. в хотел „Сенс", бул. „Цар Освободител" 16, ще се състои дискусия на тема „COVID-19 - предизвикателства и решения пред лечебните заведения за болнична помощ".
***
София.
От 11.00 ч. в залата на седмия етаж, в сградата на НЛРС-СЛРБ в София (бул. „Витоша" 31-33) ще се проведе пресконференция, организирана от Съюза на ловците и риболовците в България и Българската федерация по риболовни спортове, където ще бъдат представени предложенията на двете организации по повод готвените промени в Закона за рибарството и аквакултурите.
***
София.
От 11.30 ч. в Зала „София" на хотел „Маринела" заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще проведе среща с представители на общините от Югозападен район.
***
София.
От 12.00 ч. в БТА ще се състои дискусия на тема: „Анализ на ефекта от социално-икономическите мерки по време на извънредното положение".
***
София.
От 12.00 ч. в сградата на КНСБ, площад "Македония" 1, етаж 2 ще се състои форум на тема "Секторен социален диалог и Колективно трудово договаряне в минно-добивната промишленост".
***
София.
От 17.30 ч. в парка на Военната академия ще се проведе празнична церемония по повод началото на 5781 година според еврейския календар.
***
София.
От 18.30 ч. в градината на ОКИ „Красно село", парк „Хиподрума", ще се проведе тържествено откриване на районния празник на „Красно село".
***
Бургас.
От 11.00 ч. в спортна зала „Младост" ще се проведе пресконференция за официалното представяне на партньорството между ВК „Нефтохимик 2010" и WINBET с участието на кмета Димитър Николов, Огнян Томов - председател на УС на ВК „Нефтохимик 2010", Десислава Колева-Иванова - маркетинг мениджър на WINBET, и Николай Желязков - старши треньор на ВК „Нефтохимик 2010".
***
Бургас.
От 20.00 ч. в Приморски парк до езерото до Стената на приказките ще се проведе мултимедиен концерт-спектакъл под надслов „Магическият свят на любовта".
***
Велико Търново.
От 10.30 ч. в работилниците на АЕК „Самоводска чаршия" с отворени врати и детски работилници ще започне инициативата Нощ на Самоводската чаршия. От 16.30 във Винен дегустационен център ще се проведат лекция и демонстрации за деца и възрастни на Циркова академия „Нов цирк" под надслов „Цирковото изкуство и развитието му до днешни времена", от 18.00 в Музей на литературата „Емилиян Станев" - прожекции на филми по произведения на Емилиян Станев, от 20.00 - концерт на Яница Русева, от 21.00 - концерт на Лилия Ангеличева и Гергана Стоянова, а от 22.30 - интерактивно шоу с елементи от цирк, пантомима и комедия „2-ма луди, 200 гладни".
***
Видин. От 16.00 ч. в Държавния архив ще се състои среща с председателя на Гражданско сдружение „Епископ Йосип Юрай Щросмайер" и секретар на Народно читалище „Епископ Йосип Юрай Щросмайер - 2009" - София Трифон Павлова.
***
Стара Загора.
От 11.00 ч. деца от Детска градина № 25 „Ален мак" ще се включат в церемония по връчване на грамоти за успешното им участие в третото издание на Националните номинации „Най-големият малък приятел на природата и животните".
***
Шумен.
От 11.30 ч. по бул. „Славянски" ще се проведе Национален панаир на занаятите „Майстории".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.