• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Предстоящи събития на 25 ноември

Предстоящи събития на 25 ноември

/КРОСС/***
София.
От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 10.00 ч. ще се проведе заседание на Министерски съвет чрез видеоконферентна връзка.
***
София.
От 12.00 ч. в залата на 7 етаж в Министерството на образованието и науката министър Красимир Вълчев ще подпише споразумение с ръководителите на Съвета на ректорите на висшите училища, Националния браншов синдикат „Висше образование и наука" - КНСБ и синдикат „Висше образование" - КТ „Подкрепа". Като противоепидемиологична мярка събитието ще се излъчва на живо във фейсбук страницата на Министерството.
***
София.
От 09.00 ч. в Националния пресклуб на БТА ще се проведе брифинг на тема „Кога личните лекари ще могат да издават направления за тестове за COVID -19?".
***
София.
От 10 ч. пред Министерски съвет ще се проведе протест срещу по-строгите мерки срещу коронавируса.
***
София.
От 10.00 ч. на пл. „Батенберг" ще се проведе протест на автобусния и таксиметровия бранш с искане за инкриминиране на нерегламентирания превоз.
***
София.
От 10.30 до 11.30 ч. онлайн чрез платформата ZOOM ще се проведе пресконференция на тема „Преходът в България 2020: между европеизацията и авторитарните сенки".
***
София.
От 11.00 ч. онлайн ще се състои заключителната пресконференция по проект ACF/349 "Превенция чрез осведоменост", финансиран в рамките на първи конкурс за стратегически проекти на Фонд Активни граждани България (Active Citizens Fund) по финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.
***
София.
От 13.30 ч. в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет на ул. „Eкзарх Йосиф" № 12 Прокурорската колегия на ВСС ще проведе заседание.
***
Благоевград.
От 11.00 ч. в зала „22- ри септември" в сградата на Общината ще се състои пресконференция на Антон Тодоров по повод редовното заседание на Общинския съвет в петък.
***
Видин/с. Бойница
От 10.30 ч. на открито пред входа на Общината ще се проведе приемна за европейските възможности за финансиране, организирана от ОИЦ-Видин.
***
Видин.
От 11.00 ч. в залата на Общинския съвет ще се проведе обществено обсъждане на проекта на Правилник за устройството, организацията и дейността на Общинско предприятие „Социални дейности". От 10.30 ч. в Информационния центъра на Общината ще се проведе приемна за
европейските възможности за финансиране, организирана от ОИЦ-Видин.
***
Шумен.
От 14.00 ч. в зала 304 на Общината постоянната комисия „Просвета, образование и наука" ще проведе заседание.
***
Шумен.
От 15.00 ч. в зала 363 на Общината постоянната комисия „Бюджет и финанси" ще проведе заседание.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.