• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната за 10 септември

Предстоящи събития в страната за 10 септември

/КРОСС/ *** София

От 09.00 ч. ще се проведе пленарно заседание на Народното събрание.

От 10.00 ч. чрез платформата CISCO Webex Meeting Столичният общински съвет ще проведе заседание.

От 10.30 ч. в сградата на КНСБ на бул. "Македония" 1, ет. 2, зала "Европа" КНСБ и Национална федерация на енергетиците към КНСБ организират форум на тема "Социален диалог и колективно трудово договаряне в сектор Енергетика".

От 11.30 ч. в централното фоайе на Националния съвет на БЧК на бул. "Джеймс Баучер" 76 ще се състои церемония по връчване на дарение от санитарни стелки и дезинфектанти, предназначени за началните училища в България.

От 14.00 ч. в сградата на Народното събрание пл. "Княз Александър I" №1, зала 1/Източно крило, Комисията по енергетика ще проведе заседание.

От 16.00 до 18.00 ч. в Регионалния исторически музей ще бъде представена VIата годишна изложба "Археология на София и Софийско".

От 18.45 ч. в хотел Hyatt Regency Soa, на адрес площад Васил Левски 1, ет. 7, (The Loft) ще се проведе нетуъркинг коктейл на Френско-българската търговска и индустриална камара по случай началото на новия бизнес сезон, под патронажа на Н.Пр. г-жа Флоранс Робин, посланик на Франция в България.

*** Благоевград

От 14.00 ч. в зала № 5 на Общината председателят на Общински съветБлагоевград Андон Тодоров, организира редовна пресконференция по повод предстоящото редовно заседание на Общинския съвет.

*** Бургас

От 17.00 часа подлезът в района на трите големи професионални гимназии - ПГСАГ "Кольо Фичето", ПГМЕЕ и ПГТ "Проф. Д-р Асен Златаров", ще бъде официално открит.

*** Велико Търново

От 10.30 в голямата заседателна зала на Общината Националното сдружение на общините в Република България организира Регионален форум за избор на представители на общините от Северен централен регион за планиране в Регионалния съвет за развитие.

От 10.30 ч. в парк „Дружба“ ще се състои празник за отбелязване на 10- годшнина на социалната услуга „Дневен център за пълнолетни лица с увреждания“.

От 10.30 ч. в голямата зала на Общината ще се състои регионален форум за избиране на представители на общините от Северен централен регион в Регионалния съвет за развитие.

*** Кюстендил

От 20.00 ч. на сцена „Арката” на площад „Велбъжд”, Стефан Вълдобрев ще представи книгата „Книга за песните”.

*** Пловдив

От 10.00 ч. в Дом на културата „Борис Христов“ ще се проведе заседание на Общинския съвет.

*** Разлог

От 11.00 ч. пред сградата на РСПБЗН ще се проведе официална церемония за откриване на обновени административни сгради на полицията и пожарната.

*** Стара Загора

От 14.30 ч. ул. „Републиканска“ № 26 директорът на ГДПБЗН гл. Комисар Николай Николов ще участва в церемония за откриване на реновирана сграда на участъка на пожарната служба в града.

От 10.00 ч. в депото на фирма „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД ще се проведе информационен ден по проекта „Модернизация и развитие на устойчив градски транспорт в град Стара Загора – II фаза“. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.