• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната за 28 юли 2022 г. (ОБНОВЕНА)

Предстоящи събития в страната за  28 юли 2022 г. (ОБНОВЕНА)

/КРОСС/ ***
София. От 10:00 ч. на „Дондуков" 2 държавният глава Румен Радев ще приеме представители на парламентарната група на „БСП за България", на която бе възложено да посочи кандидат за министър-председател.

***
София. От 10:30 ч. кметът на София Йорданка Фандъкова и изпълнителният директор на „Метрополитен" проф. инж. Стоян Братоев ще направят проверка на строителството на участъка от метрото „МС Хаджи Димитър - ж.к.Левски" от разширението на Линия 3 на метрото.

***
София. От 15:00 ч. Министерският съвет ще проведе заседание.

***
Кюстендил. От 14:00 ч. в заседателната зала на Община Кюстендил ще се проведе редовна сесия на Общински съвет - Кюстендил.

***
Кюстендил. От 18:30 ч. в парка пред читалище „Братство" ще се състои инициативата „Музикален четвъртък". Участие със свои концерти ще вземат Фолклорната формация „Фолк-Арт" с диригент Адела Харалампиева и Танцова формация „Нова генерация" с хореограф Евгений Вучков.

***
Асеновград. От 10:30 ч. в зала 305 на Община Асеновград ще се проведе встъпителна пресконференция за представяне на проект: „Културна инфраструктура - обновяване и внедряване на мерки за енергийна ефективност на сградата на читалище „Родолюбие", гр. Асеновград" №: BG16RFOP001-1.025-0007-C01.

***
Варна. От 10:00 ч. е насрочено извънредно заседание на Общински съвет - Варна. Проектът за дневен ред и проектоматериалите ще бъдат публикувани малко по-късно на сайта на институцията - varnacouncil.bg.

***
Варна. От 10:00 ч. във Висше училище по мениджмънт - Варна ще се проведе международна конференция „Цифрови технологии за туризъм, основан на преживяванията".

***
Варна. От 18:30 ч. в Арт Галерия Ларго във Варна ще се открие международна сборна изложба- графика „Божествена комедия". Експозицията представя малка графика и екслибрис на 80 художници от цял свят и е проект на Италианската Екслибрис Асоциация и Библиотека Бодио Ломнаго, Италия, посветен на 700-годишнината от смъртта на Данте Алегиери, която беше отбелязана с културни събития по цял свят през 2021-ва година.

***
Видин.
От 10:00 ч. пред паметника на Свободата ще се проведе DJ работилница с Marrtom, работилница по каране на ролери и кънки с Габриел Георгиев, брейк денс работилница с Кристофър Методиев и BMX работилница.
От 20:00 ч. ще се състоят демонстрации с преподавателите от работилниците

***
Видин. От 11:00 ч. в Народно читалище "Цвят 1870" ще се проведе премиерното представление на спектакъла "Мечешка сватба". Спектакълът е съвместна продукция на НЧ "Цвят 1870" и "Културни срещи" (форум за изкуство) с финансовата подкрепа на Национален фонд "Култура".

***
Добрич. От 21:00 ч. в Летен театър - Добрич ще се играе спектакълът „Той, тя и още двама-трима"

***
Кула. От 19:00 ч. на стадиона в град Кула областният управител на област Видин Любен Иванов ще играе футболен мач и ще присъства на тренировка на деца, водени от треньора Пенко Йончев.

***
Ловеч. От 10:00 ч. в заседателната зала на Община Ловеч ще се проведе Четиридесет и първото заседание на Общински съвет - Ловеч

***
Перник. От 9:30 ч. в зала "Панорама" ще се проведе заседание на Общински съвет Перник

***
Стара Загора. От 10:00 до 12:30 ч. в Регионален исторически музей продължават летните занимания в музея. Темата днес е „Българското възраждане"

***
Стара Загора. От 10:00 до 12:30 ч. в Детски отдел на библиотека „Родина", ул. „Българско опълчение" 69 Стара Загора на гости ще бъдат експертите от РЗИ Стара Загора, които ще говорят за вредата от употребата на алкохол - демонстрация на алкоочила.

***
Стара Загора. От 21:00 ч. в Античен форум ще бъде представена операта „Кармен" -от Жорж Бизе. В ролите Петя Петрова, Георги Динев, Валери Турманов, Емилия Джурова Хор, балет и оркестър на Държавна опера Стара Загора

***
Търговище. От 9:00 ч. в зала „Христо Самсаров" на Общината ще се проведе заседание на Общински съвет Търговище.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.