• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития на 29 юли

Предстоящи събития на 29 юли

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 10.00 до 13.30 ч. в зала Launchee в ЦУМ ще се проведе конференция под надслов „Конституционната реформа в правосъдието -за утвърждаване на правовата държава".
***
София.
От 11.00 ч. във Военната академия „Г. С. Раковски" министърът на отбраната Красимир Каракачанов и заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Димитър Илиев ще присъстват утре, 29 юли, на тържествен ритуал по връчване на дипломите на випуск „Добруджански - 2020" - I-ва смяна на Военна академия „Г. С. Раковски".
***
София.
От 12.00 ч. Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет ще проведе заседание в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" № 12.
***
София.
От 14.00 ч. в зала „Изток" на пл. "Народно събрание" 2 Комисията по икономическа политика и туризъм ще проведе заседание.
***
София.
От 15.00 ч. в залата на Направление „Архитектура и градоустройство" към Столична община ще бъде представен архитектурният проект за обновяване на пространството на площад „Света Неделя".
***
София.
От 16.00 ч. в зала 456 на пл. "Народно събрание" 2 Комисията по политиките за българите в чужбина ще проведе заседание.
***
Бургас.
От 17.30 до 19.00 ч. в Борисовата градина ще се проведе инициативата "Чета и плета".
***
Бургас.
От 21.00 часа в Летния театър в Приморския парк ще бъде представена комичната оперета в три действия от Йохан Щраус II - „Прилепът", като част от музикални празници „Емил Чакъров".
***
Варна.
От 20.00 ч. на Основната сцена в Драматичен театър "Стоян Бъчваров" ще бъде представена премиерата на черната комедия "Владимир".
***
Каварна.
От 21.00 ч. на стадион „Калиакра" ще се проведе концерт на Веселин Маринов.
***
Пазарджик.
От 13.30 ч. на бул. „България" към с. Дебръщица ще стартира вторият етап на 67-та Международна колоездачна обиколка на България.
***
Пловдив.
От 10.00 часа в спортна зала "Колодрума" Владимирос Петсас, координатор "Събития" към Международната колоездачна федерация, ще направи инспекция за евентуалното провеждане на Европейско първенство по колоездене на писта.
***
Смолян.
От 09.30 ч. в „Св. Висарион Смоленски" Негово преосвещенство Знеполският епископ Арсений ще оглави празнична Божествена св. Литургия за храмовия празник на църквата.
***
Стара Загора.
От 10.00 ч. в залата на Административната сграда на МТСП - Стара Загора ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени дейностите на трите агенции към Министерството на труда и социалната политика.
***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.00 ч. в Къща-музей „Гео Милев" ще се проведат занимания за деца.
***
Стара Загора.
От 10.00 до 13.00 ч. в РИМ - Стара Загора ще се проведат Летни занимания в музея на тема „Българското Възраждане".
***
Стара Загора.
От 11.00 ч., в звездната зала на Астрономическа обсерватория „Юрий Гагарин", в сградата на ГПЧE „Ромен Ролан", 4. ет., източно крило, ще бъдат раздадени наградите на отличените участници в ученически онлайн конкурс „Опознай природата... от твоя балкон".
***
Стара Загора.
От 14.00 ч. на Първи перон, ще бъде направена първа копка на Проект за реконструкцията на гаров комплекс Стара Загора.
***
Стара Загора/Мъглиж.
От 09.30 ч. в храм „Св. Димитър" ще бъдат донесени мощите на Св. Димитрий.
***
Търговище/с. Пробуда.
От 10.30 ч. пред кметството на с. Пробуда ще се състои официалното откриване на Детския отдел за игра към Народно читалище „Родина-1927".
***
Шумен/с. Имренчево.
От 10.00 ч. в село Имренчево, ул. „Преслав" №13 ще се състои официално откриване на Център за грижа за лица с умствена изостаналост в с. Имренчево, община Велики Преслав

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.