• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоящи събития в страната за 3 юни

Предстоящи събития в страната за 3 юни

/КРОСС/ *** София

От 07.30 ч. в МОН ще бъде изтеглен изпитния вариант за втория задължителен държавен зрелостен изпит.

От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния оперативен щаб ще направи съобщение.

От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

От 09.00 ч. в Софийския зоопарк ще бъде отбелязан рожденият ден на индийската слоница Артайда – символ на Софийския зоопарк.

От 10.00 часа ще се проведе редовното правителствено заседание.

От 11.00 часа в зала „Музейна“ на БЧК ще се проведе пресконференция за готовността на водните спасители за летния сезон.

От 14.00 ч. в зала „Изток“ на Народното събрание ще се проведе заседание на Комисията по икономическа политика и туризъм.

От 14.30 в зала 248 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисията по образованието и науката.

От 14.30 в зала 1 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисията по труда, социалната и демографската политика.

От 14.30 в зала 238 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисията по правни въпроси.

От 14.30 ч. в зала 130 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисия по земеделието и храните.

От 14.30 ч. в зала 232 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

От 15.30 ч. в зала 134 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.

*** Велико Търново

От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои съвместна пресконференция на кмета на Община Свищов Генчо Генчев и ректора на СА „Д. А. Ценов" проф. д-р Марияна Божинова.

*** Видин

От 11.00 ч., в залата на Общинския съвет кметът на Община Видин д-р Цветан Ценков и заместник-кметът Борислава Борисова ще връчат трудовите договори на наетите лица по проект "Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания в Община Видин", който се реализира по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020 г.

*** Перник

От 09.30 часа в зала „Панорама“ ще се проведе заседание на Общински съвет – Перник.

*** Пловдив

От 10.00 ч. на ул. „Орфей“ кметът на Пловдив Здравко Димитров и кмета на района Димитър Колев ще открият официално първия общински многоетажен паркинг в Пловдив.

*** Стара Загора

От 12.00 ч. в парк „Пети октомври“ екип от професионалисти от Асоциацията на арбористите в България ще извърши демонстрация на професионална грижа към дърветата в Стара Загора.

*** Търговище

От 10.00 часа пред Драматичния театър ще бъде обособен детски кът в рамките на базара на пчелни продукти.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.