• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Антимафиот е блъснал и убил 8-годишното момиченце, задържан е за 24 ч.

Антимафиот е блъснал и убил 8-годишното момиченце, задържан е за 24 ч.

/КРОСС/ Служител на регионалната дирекция "Борба с организираната престъпност" в Пазарджик е служителят на МВР, който по-рано днес блъсна 8-годишно момиченце на пешеходна пътека в село Братаница. Детето издъхна в болница, въпреки усилията на лекарите да го спасят. Това съобщи на брифинг окръжният прокурор на Пазарджик Албена Кузманова.
По думите й, вече е образувано следствено дело за причиняване на смърт по непредпазливост на пешеходна пътека. Антимафиотът е задържан за 24 часа и му е взета кръвна проба за наличие на алкохол и наркотици. Окръжната прокурорка на Пазарджик обаче не съобщи неговото име.

Служителят на БОП е пътувал със служебен автомобил "Шкода Октавия" към Пазарджик, когато е станал инцидентът. Не стана ясно имал ли е предишни провинения като шофьор, както и какви са характеристичните му данни.

Кузманова посочи още, че продължават процесуално-следствените действия, разпитват се свидетели и ще се назначи автотехническа експертиза.

По думите й повече подробности около разследването може да се предоставят на по-късен етап от наблюдаващия прокурор по делото Ангел Панков.

По разкази на очевидци, които обаче не са потвърдени официално, момиченцето и по-големият ​му брат пресичали на пешеходна пътека. ​Първите ​автомобили спрели​, но колата на МВР ги заобиколила с висока скорост спрелите коли и помела по-малкото дете, пише "Марица". После служебният автомобил се е качил на тротоара и е помел пътен знак.

Междувременно при живо включване на репортер на Нова телевизия от мястото на катастрофата в Братаница, на пешеходната пътека мотор се удари в задната част на учебен автомобил.
Лекият автомобил спря на пешеходна пътека, за да пропусне изчакващо на тротоара дете, когато в него се удари моторът. Водачът на мотора обясни, че се е движил със скорост около 50 км/ч. Нанесени са леки материални щети по двете превозни средства.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

☞Долу сатанинската секта герб: https://is.gd/dLcuxk ☞Само къщата на дъщерята на Боко-българоубиеца в Лос Анджелис е за над $350млн.: https://is.gd/HezWGC ☞Мафиозите в урановите мини: https://is.gd/R5OJsF ☞Войната между мафиозките кланове е балсам за душата на редовия българин.: https://uni.su/G1nILh ☞От хилядолетия жидовете-канибали-сатанисти властват на планетата Земя: https://uni.su/gBNGME ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Вечеринка иллюминатов в поместье Ротшильдов: https://uni.su/Il3HXg ☞Каннибализм в наше время, хранят ли ни цигано-милиционерите с месото на отвлечените ни близки и роднини, вкусни ли са саламите и суджуците: https://uni.su/d0K9lI ☞Не случайно в щаб-квартирата на търговците на женска плът във Виена, където докарват отвлечените момичета за „обучение“ и препродаване, през 2013 година, турскоговорящи мангали превърнаха една сладкарница в месарница, за да преработват телата на ежедневно избиваните чрез изтезания момичета, в кайма: http://tiny.cc/x9krbz ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞

20.07.2021 07:15:57

ATИЛA

Само СВОДНИЦИТЕ от ДАНС Могат да Вербуват ПРОСТИTУТКИ и ПЕДЕPАСТИ Безнаказано ! Алексей Петров Ползвал Миски и Гeйове за Нещатни Сътрудници на ДАНС ! С тяхна помощ той събирал Компромати за различни политици и бизнесмени, като по този начин е Упражнявал Влияние върху тях: https://is.gd/xaAh6l Миските на Чолов вървели с кокаин за гарнитура: https://is.gd/zVbQOM Мис България задържана за проституция: https://uni.su/JmQLk1 Миските проститутки донасяли на ДАНС за клиентите си: https://is.gd/ry8bns Родни миски ходили при Таки във вилата му в Дубай: https://is.gd/YPiIPc

20.07.2021 07:14:44

Калдаръм Кокона

БОП - Банда Организирани Престъпници занимаваща се с отвличане, изнудване и убийства на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрога и проститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и сводници, прокарване на канали за трафик на наркотици,амфитамини, оръжие и трупни донори, предимно деца. Отряд за наказателни поръчки на мафията - българската прокуратура.

20.07.2021 07:14:11

Киро жарта

БОПаджията е най-голямата измет в МВР. Една напълно ненужна структура за рекет и мокри поръчки на властта, която се захранва от парите на данъкоплатеца официално и частно когато работят за себе си. Наркотици, Проституция, Убийства в повечето случаи се наглеждат от БОПаджии.

20.07.2021 07:13:43

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

☞Гнусен мaнгaл-сводник по Арнаутски: https://uni.su/SJ4BIa ☞Гнусен мангaл-сводник по Горянски: https://uni.su/6pVmhu ☞Гнусен мангaл-сводник по Прабългарски: https://uni.su/jKCsH7 ☞Гнусни мангaли-сводници по Хайдушки: https://uni.su/ELaYgo ☞Гнусни мангaли-сводници по Офицерски: https://uni.su/Z3brCi ☞Гнусна, долна, подла сводничка по Воеводски: https://uni.su/5y1JwX ☞КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. ☞Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! ☞В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ☞ФАКТ. ♥България на БЪЛГАРИТЕ: https://uni.su/DMWPKa ☞Казах.

20.07.2021 07:13:19

Адриана Попова

В БОП са сводниците, трафикантите на човешка плът, трафикантите на наркотици, рекетьорите и бандитите.

20.07.2021 07:12:51

Галя до Таню от Кирчана

Така е, всичко е вярно. Ще добавя само още и Попово, градът на вечният кмет Людмил Веселинов, и градат на робините-шивачки: https://is.gd/vJ39pp

20.07.2021 07:12:23

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8 ☞Гибердясали сводници-мангали от Камен и Априлово означава празник за всеки българин. ☞Дай Боже по-честичко такива душевни благинки. Амин: https://uni.su/FmqKtR ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: https://uni.su/SCwb43 ☞В Попово няма неизнасилено момиче. ☞Някои си признават, други не, но това е истината. ☞Град на милиционери, сводници, мутри и турскоговорящи мангали. ☞Затова всеки се спасява на някъде, за да оцелее.: https://uni.su/JoIy8N ☞Ето защо му викат белият град.: https://uni.su/wWaoKv ☞Наркотрафика се ръковоки лично от Боко-тиквата: https://uni.su/h09ywW Русенския влах Каракачанов също е в играта с кардамските мангали наркотърговци: https://uni.su/u8LTck ☞Един от мръсните гадове, от групата за мокри поръчки към общината е узбека Пеньо Кирилович Станев: https://uni.su/BEtzSJ ☞Станев-999: https://uni.su/1eqIsH ☞Ето така майка му Мунджия Ганиева охраняваше с брадвата плантациите му с марихуана: https://uni.su/0kMXDC ☞От 30 години Пеньо произвежда амфети в цеховете си в Дриново, Долец и Баба Тонка в комбина с кметовете и полицаите, ощетява държавата с манипулируемите си узбекски касови апарати.: https://uni.su/ncaD3b Попово е известен още и с проститутките си: https://uni.su/xpv87V И с шивачките си.: https://uni.su/VLrjAc ☞На ушeвите кoпeлета целите им родове работят по канцелариите в МВР, там са до дeвето коляно, даже нарочно не се пенсионират, за да вкарат и правнуците си ако могат: https://uni.su/ponGPj ☞Трепи сводниците, бий и eби милициoнерите, спасявай Майка България: https://uni.su/HyNEGh ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Под игото: https://is.gd/UhzucW ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞ ☞Казах.

20.07.2021 07:11:50

Райхсфюрер Химлер

Военно положение, полеви военни съдилища и разстрел на всички бопажии, сводници, своднички, трафиканти на хора и дрога, и на всички гадове които проповядват задължителното ваксиниране и задължителното носене на маски, разстрел на всички попове-ченгета забраняващи аборта след изнасилване и насаждащи задължителна ваксинация. Разстрел на всички милиционерски копелдаци които са тормозили хората заради маските и личните карти, РАСТРЕЛ! Това са творения на антихриста и се премахват само с куршум в главата. Трепане на ковид-милиционеро-сатанистите до крак е спасето на човечеството от тези творенията на дявола, желаещи да унищожат човешката раса. Трепане на дяволските изчадия му е майката. Всичко друго е ташак.

20.07.2021 07:06:17

Кристина-хотел Принцес

КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ФАКТ.

20.07.2021 07:05:17

Духът на Вероника: https://is.gd/O4Ve7D

Сводника-бопажия Йоско от Горна Оряховица, който уби студентката Вероника Здравкова от Никопол: https://uni.su/T9fnHS и беше прикрит от ушевите копелета, мафиозката прокуратура и мафиозки съд, е убил и 15 годишната Ипек.: https://uni.su/CMtEAO Тя е разбрала, че ще е правят проститутка във Виена, гепила е паспорта си, казала е, че трябва да отиде да пикае, и го е накъсала, за да немогат да я прекарат през границата.: https://uni.su/lXhZsU Такова нещо се наказва от сводниците със смърт. Няма значение, че е циганка, убито е младо момиче от сводническата мафия: https://uni.su/4Y3wXM Ушевите копелета са в комбина със сводниците: https://uni.su/ufB4Ix Сводниците командват службите: https://uni.su/C0zn5J Сводниците са недосегаеми в милиционерския клозет БГ: https://uni.su/lgDZKU

20.07.2021 07:04:53

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Копелдак от БОП, движещ се с над 100 километра в час в населено място, блъсна и уби на пешеходна пътека-зебра 8 годишната Моника от пазаржишкото село Братаница: https://uni.su/vhEljq Колите пред него спрели да дадат предимство на Моника и братчето и, Моника след като се убедила, че колите са спрели, трагнала да пресича по зебрата и втози момент, бопажийското копеле, заобикаля спрелите автомобили и удря Моника без да е докоснал спирачния педал, без спирачен път!: https://uni.su/bka2PJ ДА СЕ ЗНАЕ! Бандата за Рекет, Отвличания и Убийства се Казва БОП! В МВР само КОПЕЛДАК! В ДАНС само КУРВОЛЯК! ТРЕПИ, МАМИЦАТА ИМ ЕНИЧАРСКА!

20.07.2021 07:03:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.