• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Путин: Русия е готова да предложи на своите съюзници разнообразни оръжия

Путин: Русия е готова да предложи на своите съюзници разнообразни оръжия

/КРОСС/ Русия е готова да предложи на своите съюзници и партньори разнообразно оръжие - от стрелково до бронирана техника и артилерия, авиация, каза руският президент Владимир Путин, говорейки в понеделник на откриването на форума "Армия-2022" в парк "Патриот", предава ТАСС.

„Русия искрено цени исторически силните, приятелски, истински доверителни връзки с държавите от Латинска Америка, Азия и Африка и е готова да предложи на своите съюзници и партньори най-модерните видове оръжия - от стрелково оръжие до бронирани превозни средства и артилерия, бойни самолети и безпилотни летателни апарати", каза Путин.

Руският президент благодари на руските производители на оръжия за тяхната работа за доброто на страната.

„Искам още веднъж да благодаря на руските оръжейници за оборудването на армията и флота с модерни оръжия, които днес работят за победа, за технологичното и индустриално развитие на цялата страна, на цяла Русия", коментира Путин.

Президентът припомни, че през 2022 г. в рамките на форума около 1,5 хиляди вътрешни организации на военно-промишления комплекс ще представят повече от 28 хиляди съвременни образци на военни продукти и продукти с двойна употреба.

„Възможностите за използване на руско въоръжение и техника ще бъдат показани тук, в Московска област, на полигоните Кубинка и Алабино, както и на полигоните на всички военни окръзи и Северния флот", добави Путин.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.