• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Румен Радев: Поредният скеч на премиера. Аз общувам с този бизнес, който пълни хазната

Румен Радев: Поредният скеч на премиера. Аз общувам с този бизнес, който пълни хазната

/КРОСС/ Вчера гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да постави знак за равенство между неговите и моите отношения с бизнеса. Държа да подчертая, че тези отношения са коренно различни. Това заяви днес президентът Румен Радев пред журналисти във високопланинския комплекс "Белмекен". Аз общувам с този бизнес, който произвежда, който изнася и пълни хазната. Не общувам с този бизнес, който я празни със скандални обществени поръчки, където основен диспечер на порциите е премиерът, каза Радев. Той посочи още, че никой бизнес не го е упрекнал в рекет или корупция. "Знаем чий пиар е ходил всеки месец в офиса на господин Божков, уж за да отказва нещо си. Моето шкафче е празно и аз не режа лентички на прескъпи строителни обекти, които започват да се разпадат още със самото им помпозно откриване", добави президентът.
Румен Радев изрази тревога за случващото се в района на Рилските езера. По думите му те са "красота, която е на милиони години, и няма нужда някой тепърва да ни я преоткрива и показва". След като съсипахме морето си, метастазите на алчността и злоупотребите вече пълзят и в планината. Багерите не се посвениха да се качат и там, посочи държавният глава. Според него "личните интереси надделяват над обществените и пред очите ни най-безсрамно се лее нов и нов бетон".
По повод обстановката в страната, свързана с разпространението на COVID-19, президентът Радев коментира, че е притеснен за начина, по който се управлява пандемията. Той отбеляза, че многократно е призовавал да има план за безопасно и управляемо излизане от кризата, но това не се е случило. Когато не се работи с ясни правила, а се работи за обслужване на нечий рейтинг, се получава така, каза в заключение Румен Радев.
Днес президентът посети високопланинския спортен комплекс" Белмекен" и се запозна с условията за подготовка на спортистите. В рамките на инициативата " Спортувай с президента" Радев и млади хора изкачиха връх Зъбчето в Рила.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Браво на Президента, че не спира да казва нещата каквито са! Достоен човек и мъж на място.

05.07.2020 22:54:24

Анонимен

С този президент сме си като без президент. Не чухме какво извърши за държавата като президент,само махленски приказки. Срам.

05.07.2020 07:28:30

Николай Ризов

КРАДЛИВИ ЧОВЕКОПОДОБНИ МАЙМУНИ ОТ РАЗРЕД ПРИМАТИ! Доживяхме и това да чуем: Цветанов: „ГЕРБ“ – страх,подмазвачество, интригантство и посредственост!“ Великолепно е описал СЕБЕ СИ- И БОСИЯ МУ БОС! АЛО,ОЛИГОФРЕНИТЕ- ФЕНОВЕ НА БАНКЯНСКАТА КРАДЛИВА ЧОВЕКОПОДОБНА МАЙМУНА! АКО НА МЕН НЕ ВЯРВАТЕ- ПОНЕ НА МЪРШАТА ЦВЕТАНОВ ПОВЯРВАЙТЕ: ТОЙ ЛИ НЕ ЗНАЕ КАКВИ БОКЛУЦИ- КАТО СЕБЕ СИ- Е НАСЪБРАЛ СОБСТВЕНОРЪЧНО В МАФИЯТА „ГЕРБ!

05.07.2020 04:09:45

Анонимен

Браво за казаното!

04.07.2020 17:31:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.