• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Защо мразят Радев

Защо мразят Радев

/КРОСС/ Целокупният евроатлантически планктон - от схемаджиите и кандидат-диктатори Кирил, Асен и антуража им, през жълтопаветните политолози, социолози и всякакви други -лози, та чак до онова политическо зомби Костов - искрено и лично ненавижда Румен Радев. Те отдавна не говорят срещу ГЕРБ, мафията, ДПС, Пеевски, дори и патосът им срещу Гешев доста намаля.

Но за сметка на това спомене ли се името на президента, изпадат в неконтролируем бяс. На пръв поглед никаква логика няма в това. Президентът има изцяло представителни функции. А доколкото притежава някаква реална власт, тя в никакъв случай не е достатъчна, за да направи той "преврат", да "унищожи демокрацията", "да ни вкара в Евразия" и изобщо да извърши всички онези страхотии, в които го обвинява умнокрасивитетът.

Истинската причина за омразата на "правоверните евроатлантици" към Румен Радев е, че той им пречи. Пречи им да осъществят най-голямата си мечта, а именно да превърнат България в безмозъчна и безгласна колония, която ще изпълнява всяка заповед от "партньорите".

Планктонът не иска да има мислещи политици. Планктонът не иска да има мислещи хора. Планктонът мечтае всички да са като него - марионетки. В неговите представи всяка една заповед трябва да бъде изпълнена по възможно най-лакейския начин. Дори и престъпната, като, например, тази за пращане на български войски на фронта в Украйна.

Е, Румен Радев е пречка за осъществяването на тази основна жълтопаветна слугинска мечта. И затова го мразят. Слугите най-силно мразят тези, които са различни от тях.


Източник: фейсбук/Петър Волгин

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Руменчо не е васал на Путин, а на НАТО, но някои искат да изпъкнат над него и да го изпреварят.

31.05.2023 13:05:56

Анонимен

Чорапа се борел за суверенитет... глупости, него го курдиса Решетников със съдействието на Тиквата само за васалитет към Путинова Русия.... И Руменчо се старае, не може да му се отрече....

30.05.2023 11:29:15

Анонимен

Добре, че в такива времена имаме такава балансирана личност за президент. Доколкото му позволяват неговите правомощия се стреми да отстоява суверенитет на страната ни, поне колкото е останал. " Нищото" досега да беше засилило армията към Украина като реверанс към "партньорите" от НАТО,

29.05.2023 21:10:44

Анонимен

Да-да, руският агент, който сам и с помощта на кретените от служебното правителство ни тика ежечасно към война с Русия. Логично, нали господа козяшки тролове? Но, че е боклук, крадльо и излъга надеждите на хората, които му повярваха, спор няма...

29.05.2023 13:47:23

Анонимен

Много смешни изглеждат тези, които искат за пред простолюдието да придадат образ на президента Радев на човек близък до Кремъл. В действителност той е пречка на други да се представят като по-близки до НАТО от него.

29.05.2023 13:33:34

Анонимен

Ватнишкия планктон Волгин се изокал, както винаги жалкия комплексар бълва жлъч и омраза, дива завист го гризе завалията... но да му простим, държавата ни, тоест всички ние му плащаме вече 35г за тези мерзости... Колкото до зеления чорап стига само да се припомни, че Венци Стефанов под ръка с ген.Решетников водят Руменчо да се запознае със сватя Курнела... Това за какво говори...или случката с полковник Гундяев дето го хокаше като първолак, а Руменчо мълчеше като първолак, а в същност президент без капка национално достойнство..

29.05.2023 12:15:39

Анонимен

Всъщност народът вече мрази Р.Р. Заслугата за това си е негова. Първо, трябва да разбере, че хората не са толкова тъпи, колкото би желал. И съответно да престане да двуличничи, макар да му е в природата. Да спре да говори високопарни и патриотични речи у дома, а когато излезе навън, да ни включва в Тримория, войни, да подписва документи насочени срещу България и всякакви такива предателства. Да проясни ситуацията с възникването и лансирането на идиотите от ПП. Да проясни докога създадените от него служебни правителства ще приемат закони срещу интересите на българите и изобщо с всичките си действия и бездействия ще тровят живота на народа. Да обясни за "ала-бала, машинките и изборите", за които говори Киро Тъпото. И има там един крайморски сайт, в който се пише за един път, едни копринки, пари, масони, влияния, зависимости - да сподели борецът срещу мафията с вдигнато "а ла Сорос юмруче" истина ли са твърденията или не? И накрая - накъде води Българи, колко щети е причинил досега и с какво смята да се съхрани в летописите на историята?

29.05.2023 00:28:55

Анонимен

Наистина се различават по интелект, защото нямат такъв.

28.05.2023 22:16:37

Анонимен

Тези слуги се различават от президента най-вече по интелект и това е най-мъчителното.

28.05.2023 16:06:17

Мария.

Браво.

28.05.2023 14:25:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.