• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Асен Агов: Нека президентът Радев да не говори неща, които не отговарят на истината

Асен Агов: Нека президентът Радев да не говори неща, които не отговарят на истината

/КРОСС/ Вчера (27 май) в София Парламентарната асамблея на НАТО прие декларация за подкрепа на Украйна до победа. "Всички държави членки на НАТО "по един или друг начин" са въвлечени във войната в Украйна", реагира пък президентът Румен Радев.

За да коментира тази тема гост в Студио Actualno e журналистът и бивш депутат Асен Агов, както и бивш вицепрезидент на Парламентарната асамблея на Алианса.

"От 2022 година сме свидетели на една нагла агресия, която продължи агресията от 2014 година, когато беше окупиран Крим и се водиха в Донбас непрестанни битки между украинската армия и самообявилите се Луганска и Донецка народни републики. Аз съм пристрастен към Украйна и съм предупредил още през 2014 година, че следващата стъпка ще бъде тази, защото видях последиците от руското нахлуване в Грузия", така започна анализа си той.

Според него с информацията, че Русия иска мир диктаторът Владимир Путин се опитва да засенчи срещата за мир в Швейцария, която украинският президент Володимир Зеленски организира. "Ученическа постъпка на слаб ученик" "Това е ученическа постъпка на слаб ученик, който бяга от час.

Лошото е, че няма кой да му издърпа ушите", така Агов определи факта, че държавният глава Румен Радев беше на посещение в Швейцария, докато в София се провеждаше асамблеята на НАТО. "Президентът Румен Радев говори глупости. Нека не говори неща, които не отговарят на истината.

Никой не иска победа на Русия, хората искат това, което ще приключи войната. Руските войски да бъдат изтеглени от територията на Украйна в рамките на границите ѝ от 90-те години. Не да побеждаваме Русия, а да осигурим такива условия за съпротива на Украйна, че руските войски да са принудени да се изтеглят", категоричен беше журналистът.

Той призова Радев да вземе пример от чешкия президент Петър Павел. "Генерал като него, който беше избран и свърши чудесна работа. Ето нещо съпоставимо", каза Агов.

Според него Радев е склонен да си измисля някакви тези, които да лансира в общественото пространство, но никога не успява. "Както виждате - никой не го коментира вече, той е в обществен нокдаун. Хората чакат да му изтече мандата, нищо не е направил, с което да бъде запомнен. Ако другите президенти свършиха по нещо, къде положително, къде отрицателно, той не свърши абсолютно нищо", завърши анализа си той. 

Източник: Actualno.com

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Агент Агов.

30.05.2024 16:58:14

Анонимен

Асенчо е кръстен на дяда си Асен Агов, участник в атентата на "св. Неделя" през 1925 г. Логично е сега да храчи по Русия и да е пръв еврроатлантик!!! зар гювечът е там! Беше и някякъв шев в телевиаията, защото е много умен!

30.05.2024 12:04:40

Анонимен

Асене,фатмакът Радев говори глупости -така е,важното е да не му обръщаш внимание !

30.05.2024 05:50:52

Анонимен

Русофоба, споко. И за тебе е останало за духане. Ако имаш конкретни забележки - моля. Напиши нещо смислено извън клишетата. Скептичен съм, че ти стига акъла. До тогава духай. Ако видиш маразматика Байдън, предавай поздрави от благодарния български народ, който често споменава с благи думи него, майка му и цялата му рода.

29.05.2024 17:22:21

Анонимен

Бай Асан е много загрижен за съдбата на България, затова е влязъл в ролята на демонкратичен анал лизатор.

29.05.2024 16:29:09

Анонимен

Брей и тук ги има аспиринчетата те се знаят кои са !

29.05.2024 16:05:01

Анонимен

Ало зомбитата на Мутрофанова освен да обиждат и да псуват за друго не им стигат празните кратуни, загубен народ.....

29.05.2024 15:37:35

Анонимен

Какво да говорим за Рундьо, от момента в който мигаше на парцали пред полк.Гундяев, който го хокаше, като първолак с двойка си пролича какъв е. Човек без капка национално достойство, жалък мушмурок и Решетникова подлога....

29.05.2024 15:33:29

Анонимен

Агов, що го не духаш бе урод? Какво видя в Грузия? Американска подлога се опита да провокира и нападна руснаците. Те му набиха канчето и той публична си изяде вратовръзката. Руснаците ако искаха щяха и цяла Грузия да превземат. А те се изнесоха. Та не разбрах каво видя, бе педал? Що се отнася до Украйна, да ти еба и интерпретациите на фактите. Щатите им организираха преврат. Съставиха им ново правителство. Написаха им нови учебници по история. Организираха им армия по нов тип ( разбирай смениха ръководството) Създадоха Десен сектор и Някакви там бяха националисти дето маршируваха със факли и зигваха като ненормални, върнаха Бандера и Шухевич, чиста проба фашисти, като национални герои и всеки който имаше друго мнение по въпроса го биеха и затваряха и убиваха. Той бил пристрастен към Украйна. Значи защитаваш фашисти и ултранационалисти, така ли бе педал? Маменцето ви мръсно, смотаняци лъжливи. Уроди, излезте на улицата и повторете това, което говорите в студията. Ще ви се стъжни.

29.05.2024 14:48:13

Анонимен

КРОС това ли ви е мнението на деня? Пъла глупост.

29.05.2024 14:39:23

Анонимен

Агов е пълен ненормалник. Не сме имали по-интелигентен президент от Радев. Произнася речите си без да чете със смислово съдържание и логична връзка. Първенец на американска военна академия, оставил краварите да му дишат праха.

29.05.2024 14:35:28

Анонимен

Седни си Агов, слаб 2!

29.05.2024 13:50:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.