• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Монделийз България е носител на Отличителния знак за значими постижения и политики за равнопоставеност на половете

Монделийз България е носител на Отличителния знак за значими постижения и политики за равнопоставеност на половете

/КРОСС/ Монделийз България получи награда за постижения в политиката по равнопоставеност между жените и мъжете в категория „Стопански и нестопански организации". Отличителният знак е създаден и се връчва от Министерство на труда и социалната политика (МТСП) съгласно чл. 16 от Закона за равнопоставеност на жените и мъжете в три категории: държавни институции (централна и местна власт), стопански и нестопански организации и обществени организации и институци. Плакетът представлява морална награда, символ на престиж и стимул за институциите и организациите да подобрят своето управление, в съответствие с постигането на равнопоставеност за всички.

В Монделийз България вярват, че с по-високата ангажираност на служителите, равноспоставеността между мъжете и жените, приобщаването на различните води до повече креативност, иновации и повишава репутацията и марката на компанията. С опита, който компанията има, е убедена, че следващото поколение служители се интересуват и насочват към тези компании, които прилагат политики, стандарти и инициативи, подпомагащи равноправенството на мъжете и жените. Полученото отличие е поредното доказателство, че Монделийз отговаря на изискванията и философията на младото поколение в тази посока и е сред желаните компании за работа в България.

„Отличителният знак за постижения в политиката по равнопоставеност между жените и мъжете, връчен ни от Министерството на труда и социалната политика, ни изпълва с удовлетвореност и увереност, че като компания ние се развиваме в правилната посока, като сме създали една активна и целеустремена общност на равнопоставеност между половете. Това вдъхновява и ангажира колегите все повече, като отразява разнообразните потребности и перспективи и на нашите колеги, но и на нашите потребители. Създавайки философия за партньорство, ние насърчаваме хората да се чувстват добре дошли в работната си среда. Това е целта на всички наши платформи, насочени към създаването на местни, разнородни общности, за да свързват хората и ги насърчават да се осланят един на друг, да говорят и изразяват себе си сбодобно като не прикриват различията си.", споделя Лилия Борисова, търговски директор на Монделийз България.

Монделийз Интернешънъл винаги е насърчавала равенството между жените и мъжете в процесите на взимане на решения, както и полага усилия чрез редица вътрешни процедури и кампании. През 2019 г. и 2020 г. компанията поднови ангажиментите си да работи в посока на равноправеност между половете, за разнообразието и приобщаването чрез три основни приоритета: повече жени лидери; приобщаващо работно място без пристрастия; създаване на активна и разнородна общност.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.