• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Yettel предлага Realme GT2 5G 128GB в комплект с Watch RMA161 в своя онлайн магазин

Yettel предлага Realme GT2 5G 128GB в комплект с Watch RMA161 в своя онлайн магазин

/КРОСС/ През юни в онлайн магазина си Yettel предлага поредната интригуваща и изгодна оферта. Флагманът Realme GT2 5G 128GB се продава в специален комплект с умния часовник на компанията Watch RMA161. За 629 лв. в брой или на вноски по 30.99 лв. на месец с двугодишен договор и Тотал Макс 59.99 клиентите могат да се сдобият с един от най-актуалните модели на производителя и практичен умен часовник, работещи отлично в комбинация.

Realme GT2 5G се отличава със своя ярък и жив 6,62“ AMOLED екран с цели 120 Hz опресняване на картината. Покрит от защитно стъкло Corning Gorilla Glass 5, дисплеят впечатлява с показатели от 1300 нита яркост и контраст от 5 000 000:1. Екранът в Realme GT2 е наистина специален и покрива 100% от цветовата гама DCI-P3, като същевременно заема по-голяма част от предния панел - 92.6% - постигнато, заради изключително тънките му рамки.

Камерата на модела е не по-малко впечатляваща. Тя представлява комбинация от основен 50 МР сензор на SONY IMX766 с оптична стабилизация, 8 МР широкоъгълен сензор и 2 МР сензор за макро снимки. Селфи камерата на модела е 16 МР.

Смартфонът работи с флагманския процесор на Qualcomm Snapdragon 888 с осем ядра и има графичен ускорител Adreno 660. Всичко това отлично се комбинира със 128 GB вградена памет и 8 GB RAM. Мощната конфигурация на модела се захранва от литиево-полимерна батерия с капацитет 5000 mAh, която се зарежда изключително бързо с поддръжката на 65W зарядно.

Всеки закупил смартфонът на Realme чрез сайта на Yettel, получава в комплект и умния часовник Watch RMA161. Моделът разполага с 1,4" цветен сензорен екран и работи с резолюция 320 x 320 точки. Той има до 9 дни живот на батерията и Bluetooth 5.0 технология. Умният часовник има 14 различни спортни режима, отчита пулса в реално време и има монитор за нивото на кислород в кръвта (SpO2). Освен всичките си качества, той притежава и IP68 сертификат за водоустойчивост

Абонаментните планове Тотал Mакс осигуряват максимално дигитално изживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с пет поредни отличия за качество Best in Test от независимата организация umlaut. Те предлагат неограничено количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона ЕС, както и достъп до множество допълнителни услуги.

Освен атрактивни предложения за актуални смарт телефони и устройства, към тях Yettel осигурява и безплатна доставка в рамките на България на всички поръчки в онлайн магазина.

Повече информация за предложението можете да откриете тук.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.