• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Професионално за професионалисти - Renault Trucks E-Tech Trafic

Професионално за професионалисти - Renault Trucks E-Tech Trafic

/КРОСС/ С полезен товар до 1,16 тона и правилната конфигурация, напълно електрическият Renault Trucks E-Tech Trafic може да се справи с всички задачи в градските райони без ограничения.

Renault Trucks E-Tech Trafic се предлага в две версии, Red Edition и Red Edition Exclusive. И двата модела се отличават с характерния дизайн на Renault Trucks, който включва червени странични стикери, червени предпазни колани и типичния E-Tech заден щит. Автомобилът може да бъде поръчан като фургон, бордов камион или с двойна кабина. Предлагат се и две дължини и две височини.

Пробегът на транспортера е до 394 км в градски цикъл. Автомобилът може да се зарежда на всяка обществена зарядна станция. Със станция за зареждане с постоянен ток са необходими 50 минути, за да преминете от 15 процента до 80 процента от заряда, според производителя.

„E-Tech Trafic завършва нашето продуктово портфолио" - казва Фредерик Рюше, управляващ директор на Renault Trucks Германия - „Много съм доволен, че с E-Tech Trafic вече можем да електрифицираме и сектора на лекотоварните превозни средства и по този начин значително да намалим емисиите на CO2 и в този клас тегло на превозното средство."

E-Tech Trafic предлага различни предимства, особено за търговците, както автомобилът наскоро демонстрира при тестване. С товар от 750 кг, лекотоварното превозно средство предлага лесно управление и безпроблемно изпълнение на ежедневните задачи в градски условия за водача.

Renault Trucks е първият и единствен OEM, който предлага цялата си гама напълно електрически. От 2,8-тонното лекотоварно превозно средство (LCV) до 44-тонния камион за транспорт на дълги разстояния, всеки сектор може да се управлява електрически с Renault Trucks. Renault Trucks E-Tech Trafic вече е достъпен за поръчка и доставка.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.