• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Рябков: САЩ и Великобритания искат да "заметат под килима" темата за биолабораториите в Украйна

Рябков: САЩ и Великобритания искат да "заметат под килима" темата за биолабораториите в Украйна

/КРОСС/ Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков смята, че САЩ и Великобритания искат да „заметат под килима" темата за биологичните лаборатории в Украйна.

„Руската федерация насочва вниманието към един много сериозен проблем, който, доколкото разбирам, колегите в Лондон, Вашингтон искат да „метат под килима" и да се преструват, че не съществува", каза Рябков на брифинг, съобщава ТАСС.

Говорейки за срещата на делегациите на страните-участнички в Конвенцията за забрана на биологичните и токсинните оръжия (КБТО), Рябков коментира, че западните представители не са дали контрааргументи в отговор на позицията на Русия по отношение на тези биологични лаборатории.

„По време на срещата групата, ръководена от Вашингтон, не предостави никакви контрааргументи, всичко се сведе до повтаряне на лозунги, които отдавна са формулирани и подпечатани на различни платформи", заяви още Рябков.

В същото време Рябков каза, че подобна позиция на Запада не пречи на Русия да изпълни целите на спецоперацията: „Това не ни пречи последователно и устойчиво да вървим към решаването на всички задачи, които стоят пред специалната военна операция."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Аман от ватнишки партенки, що не ги намерихте тез лаборатории, като бяхте завзели половин Украйна бе тулуп? То не бе чипиране, то бе джендърство, Бил Гейтс и какви ли още не глупости.От толкова глупости и лъжи взехте сами да си вярвате, че и подведохте и късия социопат, който започна тази идиотска война…. която обаче ще ви довърши … долни мърши.

14.09.2022 09:41:12

Иван Андреев

Добре.

14.09.2022 09:15:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.