• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Международното движение на русофилите се откри в Москва

Международното движение на русофилите се откри в Москва

/КРОСС/ Международното движение на русофилите се откри в Москва. На събитието присъстваха представители на повече от 40 държави, включително САЩ и много европейски страни.

"На вълната на русофобията, която заля САЩ и Европа, руската култура беше преследвана. Но е важно да се разбере, че в света е имало и все още има огромен брой хора, които не само уважават, но дори обичат Русия.

В почти всички страни има хора, които се интересуват от руския език и култура, които искат да общуват и да се разбират по-добре с Русия. Тези стремежи трябва да бъдат защитавани, насърчавани и подкрепяни", каза председателят на Българско национално движение "Русофили" Николай Малинов при откриването на конгреса.

На събитието присъстваше и министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров, който от своя страна сподели, че Русия за разлика от западните страни, никога не се сприятелява с някой срещу някого и не се отнася към никого със снизхождение.

„Ние никога не се сприятеляваме с някого срещу някого. Вижте, сега, в периода на ожесточена хибридна война, ние не принуждаваме никого да заема една или друга позиция. Страните от глобалния Юг, мнозинството в света могат да извлекат своите собствени изводи", подчерта Лавров.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Имам ученик говори само испански и английски Неговата цел е да научи всичко за Русия Обича тази дьржава и нейния народ Казва се Едуардо Казах му това е най голямата дьржава с велик народ Така че 1 ден той иска да отиде да учи в Русия и да стане нейн студент и гражданин Мексиканец и семейството му сьщо го подкрепят А като него са милиони в Южна Америка Браво на Николай Малинов който направи това да се случи Ние имаме лидер русофил и бьлгарин който работи за нашата страна да остане в славянското семейство

15.03.2023 04:43:40

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.