• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Русия възобновява авиовръзките на регулярна основа с редица страни, сред които България

Русия възобновява авиовръзките на регулярна основа с редица страни, сред които България

/КРОСС/ Русия възобновява авиовръзките на регулярна основа с редица страни, сред които Италия, Кипър, Република Северна Македония, Белгия, Ирландия, България и Йордания. Това съобщи руската вицепремиерка Татяна Голикова, която отговаря за действията на властите във връзка с коронавирусната криза, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Освен това е взето решение и за възобновяване на авиосъобщенията със САЩ. От 28 юни ще се изпълняват регулярно полетите по маршрутите Москва-Вашингтон и Москва-Ню Йорк.

Оперативният щаб на Русия предлага от тази дата и подновяване на полетите с Белгия, България, Йордания, Ирландия, Италия, Кипър и Република Северна Македония.

Русия също така планира да увеличи броя на авиополетите до Гърция, Армения, Азербайджан и Австрия от 28 юни. Може да бъдат пуснати полети до Солун, Ираклион, Араксос, Родос, Корфу и Закинтос в Гърция.
Може да бъдат увеличени и полетите до Катар, Финландия, Хърватия и Швейцария.

По-рано бе съобщено, че от 22 юни се възобновяват полетите между Русия и Турция.

Оперативният щаб е решил да предложи на правителството да включи Китай и Лихтенщайн в списъка на страните, от които хората с гражданство или със статут на постоянно пребиваващи ще имат право да пътуват до Русия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

❤Червена шапчица АРМАТКА до Таню от Кирчана

❤Таню Войвода от Кирчан Баир❤ - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8 Факт. 12 години ГРОБ биеха, изнасилваха и убиваха.: https://uni.su/uBPfDs Къщата на дъщерята на Боко-канибала в Лос Анджелис е за над 350 милиона американски долара.: https://uni.su/SDKPRh Боко-Българоубиеца открaднaл 10 милиарда от eврoфoндoвeте: https://uni.su/F8egd2 Кратък списък на собствеността на БМБ: https://uni.su/GuDa1H На Балканите има Премиер и Президент Haркoтрaфикaнти - Xaшим Taчи и Бoйко Бoриcoв!: https://uni.su/UIx7CD Боко-българоубиеца, Пееф и кучето им за мокри поръчки Гешефтаров, подготвяли убийството на американски сенатори: https://uni.su/aYncWv Канибалите на ГЕРБ: https://uni.su/5cCaVJ Евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас обяви Бoрисов за мaфиoт!: https://uni.su/QPHy6u Рак за Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞

19.06.2021 10:18:50

Драгомир от Недан до Таню Войвода

Така е. Възстановяването на политическите репресии в България след завземането на властта от Боко-българоубиеца е толкова страшно, че няма аналог в Европа. ГЕРБ обедини политическата полиция, държавна сигурност, политически доносници като тези от старото VI-то управление, РУМНО и така упрявлява. Така управляват диктаторите. Който може да подслушва целия народ и да ползва това за политически и икономически шантаж, той е способен на всичко! Диктатора Боко-българоубиеца създаде свои ескадрони на смъртта, премахмащи неудобните му хора в България и в чужбина. Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX Бeлeзници и 3ATBOP за всички мародери-българoубийци: https://uni.su/2YRge8 България над всичко! Амин.

19.06.2021 10:17:30

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

☞Долу сатанинската секта герб: https://is.gd/dLcuxk ☞Само къщата на дъщерята на Боко-българоубиеца в Лос Анджелис е за над $350млн.: https://is.gd/HezWGC ☞Мафиозите в урановите мини: https://is.gd/R5OJsF ☞Войната между мафиозките кланове е балсам за душата на редовия българин.: https://uni.su/G1nILh ☞От хилядолетия жидовете-канибали-сатанисти властват на планетата Земя. ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Вечеринка иллюминатов в поместье Ротшильдов: https://uni.su/Il3HXg ☞Каннибализм в наше время, хранят ли ни цигано-милиционерите с месото на отвлечените ни близки и роднини, вкусни ли са саламите и суджуците: https://uni.su/d0K9lI ☞Не случайно в щаб-квартирата на търговците на женска плът във Виена, където докарват отвлечените момичета за „обучение“ и препродаване, през 2013 година, турскоговорящи мангали превърнаха една сладкарница в месарница, за да преработват телата на ежедневно избиваните чрез изтезания момичета, в кайма: http://tiny.cc/x9krbz ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞ ☞Казах.

19.06.2021 10:16:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.