• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Николай Малинов за Руската ТВ: Ще съберем над 1 милион подписа в Европа за снемане на санкциите срещу Русия

Николай Малинов за Руската ТВ: Ще съберем над 1 милион подписа в Европа за снемане на санкциите срещу Русия

/КРОСС/ Ние русофилите имаме много ясна стратегия. Много ясно е, че истината, честта и достойнството са на наша страна. И за умните хора е ясно, че бойната военна мощ също е на страната на Русия. Ние сме ядрото на бъдеща организация, даже вече определихме първата си инициатива. Една от първите ще бъде инициатива за събирането на 1 милион подписа в Европа за снемане на санкциите срещу Русия, за да се проведе референдум. И втората инициатива е да се проведе такава игра, ако щете, шоу - Русофоб на годината. Това каза в "Большая игра" по 1-ви канал на Руската ТВ Николай Малинов, председател на НД " Русофили" и председател на ППРВО в Република България.

Първите две инициативи ще доведат до официалното учредяване на нашата организация в Източна Европа през първото тримесечие на следващата година, допълни той.

Прекарахме 30 години в обяснения колко добри са либералните ценности. Виждаме, че в Русия 80 процента от хората подкрепят своята власт. И разбира се, когато си начело на такава огромна държава и правиш баланс между патриотичното ядро и тази либерална маса, която трябва да бъде превъзпитана, защото ние сме православни славяни, не унищожаваме враговете си като Волинското клане. Затова, за да се осигури такава огромна подкрепа за държавата, се отчита, че в крайна сметка това са хората, нашата единствена ценност.

Миналия път казахме, че в Америка има ценностен разрив, там хората винаги се убиват един друг и умират за ценности. Но като цяло успяваме да запазим това ценностно ядро, това което прави Русия антипод на тази сатанинска сила, която ни предлагат англосаксонците, коментира още Никола Малинов.

Води се много мощна информационна война, която разтърсва целия свят. Те държат 90 процента от информационния поток. И виждаме, че чрез този информационен поток, те правят глобална промяна.

Очевидно е, че военнопромишленият комплекс или т.нар. дълбока държава се нуждае от този глобален размах, защото се опитва да взриви Балканите, Иран, всички части на света.

То трябва да разберем основното, което обсъждаме тук. Войната се води от времето на Картаген и Рим в два стадия - първият е война на изтощение, а вторият - война на унищожение. Мисля, че за всички е ясно, че първата война се печели от Русия, коментира още Николай Малинов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

По-голяма част от българите не са гласували за тези депутати и какво от това. Те си се смятат за представители на суверена.

29.11.2022 17:27:59

Анонимен

Кольо,е като събереш 1 млн,подписа -голям праз ! А останалите милиони са против -какво правим тогава ?

29.11.2022 15:23:21

Анонимен

С какви очи се говори за някакви ценности когато фобията се вихри непрестанно сред политиците и разпространява от медиите. Ролите от миналото се размениха. Най-силна е русофобията на Запад. Докато на Изток отдавна не се чува пропаганда за „гнилия капитализъм и за жестоката експлоатация на човек от човека”.

29.11.2022 10:54:05

Анонимен

Както винаги много точен

29.11.2022 04:26:59

CROWNS

Ние сме специализирани във финансовите услуги По-долу остават още нашите предложения: BRYAN CROWNS SERVICE LOAN COMPANY предлага: A. 2% и 3% световен частен паричен заем и финансиране на проекти. B. Световна търговия с криптовалута. C. Финансови банкови инструменти като банкова гаранция (BG) и средносрочни облигации (MTN) както на леко подправена  лизингова база, така и на прясно изрязани (FC) бази. D. Свободни в световен мащаб мандатни/консултантски позиции, които да бъдат поставени на 3% комисионна за всяка инициирана и успешно приключена сделка. Заинтересованите кандидати за финансови услуги трябва да се свържат с нас за нашите приложения / формуляр за кандидатстване за заем. Офертата е отворена както за сертифицирани, така и за несертифицирани кандидати ние сме тук, за да отговорим на вашите финансови нужди Искрено Ваш, Алън Скот, Старши финансов консултант. BRYAN CROWNS SERVICE LOON COMPANY info@bryancrownserviceloans.com https://bryancrownserviceloans.com

28.11.2022 16:13:18

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.