• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Костадин Костадинов: Уважаеми госпожи и господа от Конституционния съд, приемете моите почитания към вас

Костадин Костадинов: Уважаеми госпожи и господа от Конституционния съд, приемете моите почитания към вас

/КРОСС/ Уважаеми госпожи и господа от Конституционния съд, приемете моите почитания към вас! Това написа във Фейсбук лидерът на Възраждане д-р Костадин Костадинов, кандидат на партията за президент. Повод са двете последни решения на най-висшите магистрати. Едното е, че назначаването на Кирил Петков за министър е в нарушение на Констисуцията, защото по това време Петков е имал и канадско гражданство. А другото - че полът може да бъде само биологичен.

Българският Конституционен съд унищожи попълзновенията на най-различни финансирани отвън организации за въвеждане на модерните на запад извращения над биологията и у нас, написа д-р Костадинов:

Ето целия пост във Фейсбук на д-р Костадин Костадинов:

Българският Конституционен съд тези дни заслужава да бъде поздравен. Вчера прие, че полът може да има само биологичен смисъл и по този начин потвърди съществуването само на два пола, мъжки и женски. Така той с един удар унищожи попълзновенията на най-различни финансирани отвън организации за въвеждане на модерните на запад извращения над биологията и у нас. Днес с друго решение КС постанови, че Кирил Петков е бил назначен за министър в нарушение на конституцията, защото е бил канадски гражданин.Както е добре известно, институциите в България са тежко зависими и подчинени на кого ли не по света и у нас, но с тези си решения нашите 12 конституционни съдии показаха, че все още има независими и честни институции, подвластни само и единствено на върховенството на закона и българския национален интерес. Уважаеми госпожи и господа от Конституционния съд, приемете моите почитания към вас!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.