• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Селена Гомес: "Наистина не мисля, че бях този човек"

Селена Гомес: "Наистина не мисля, че бях този човек"
Изпълнителката на Good For You признава, че е усещала натиска да бъде по-провокативна

/КРОСС/ Само преди седмица очарователната Селена Гомес пусна на пазара първата колекция на козметичния си бранд Rare Beauty. Идеята на музикалната сензация е да предефинира усещането за красотата и да кара потребителите да се чувстват добре, без да крият отличителните си характеристики.

В ново интервю за американското козметично издание Allure Селена споделя, че в даден етап от кариерата си самата тя е усетила натиска да бъде по-секси и провокативна. "Просто направих неща, в които не бях аз. Имаше натиск да изглеждам по-възрастна в албума ми Revival. Почувствах необходимостта да покажа кожа. Наистина не мисля, че бях този човек", казва Гомес, която е отявлен защитник на психичното здраве.

За да пази именно неговото благосъстояние, изпълнителката на Good For You е ограничила времето си в социалните мрежи до минимум и е спряла да търси новини за себе си в Google. "Не съм го правила от години. Честно казано, не мога. Аз съм силна по много начини, но просто имам твърде чувствително сърце."

"Определено бих искал да кажа, че съм предприемач… По-скоро, че аз контролирам. Контролирам изцяло живота си и всичко, което правя. Аз отговарям за себе си", казва още по-уверената Селена, съветвайки всички свои почитатели да направят същото.

В края на август слънчевата ни любимка реализира и нов летен сингъл в колаборация с K-pop групата BLACKPINK, а за да отбележи премиерата, тя подготви и специален вкус сладолед. Да, Селена определено контролира всичко!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.