• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Кадиров обяви превземането на укрепен район в село Берестовое

Кадиров обяви превземането на укрепен район в село Берестовое

/КРОСС/ Военнослужещи от руските части превзеха укрепения район и заловиха ранен военнослужещ от въоръжените сили на Украйна в село Берестовое в Донецката народна република (ДНР). Това написа в своя канал Telegram ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров.

„В района на село Берестовое в ДНР, в резултат на добре планирани действия, войниците от специалния отряд „Ахмат" заедно с войниците от 2-ра бригада на 2-ри армейски корпус на Министерството на РФ Отбраната отвоюва добре оборудван укрепен район от бандитите на НАТО и украинските нацисти. По време на огневия контакт нашите войници нанесоха значителни щети", написа още Кадиров.

Той каза също, че военнослужещ от въоръжените сили на Украйна Николай Рибалка е ранен при оказване на съпротива, публикувайки видео с него: „Служителите на медицинския батальон на 2-ри армейски корпус на руското министерство на отбраната му оказаха помощ, благодарение на която той оцеля. По-нататъшното лечение Николай ще се проведе в град Луганск, където вече е евакуиран."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

За глупостите си долния анонимко няма да получи нито цент. Грос Мутер Ангела я досрамя и реши на стари години да си признае за плановете на Запада спрямо Русия. И американският президент никога не си е позволил да изрече обидни квалификации по отношение на президента Путин. Засега е доволен от поведението на европейските педераси, което носи добри печалби на Щатите.

08.02.2023 22:50:08

Анонимен

Военният конфликт бил подготвян от Щатите казва долния ватник…Та значи мръсните американци хванали Путин за ухото и му казали, събираш 300хил войници, военна техника и нахлуваш мощно в Украйна от всякъде, задължително през нощта, на войничетата не трябва да се казва нищо до последно. Влезнеш ли веднъж ние си знаем….пускаме комарите от биолабораториите и те си знаят… Всичко щеше да е смешно ако не беше трагично, руските биолаборатории така са обработили Путин, че той се е превърнал в един истински фюрер, който следва примера на своите учители и ще завърши, като тях, я с куршум в главата, а в локва от собствената си урина….Гробокопач на последната евроазиатска империя.

08.02.2023 21:02:54

Анонимен

Военният конфликт между Русия и Украйна е дълго време подготвян и провокиран от американска страна. Целите не може да не бъдат забелязани в речта на американският президент пред неговите съпартийци. Първо това е отслабване на Русия чрез прекъсване на икономическите й връзки с Европа в полза на Щатите. И второ замазване в паметта на света на всички агресивни войни, водени от тях след ВСВ.

08.02.2023 16:36:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.