• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Битката за клиенти започна с началото на туристическия сезон

Битката за клиенти започна с началото на туристическия сезон

/КРОСС/ Все повече замирисва на море, а битката в туризма започна още в началото на сезона. За да привличат повече посетители, тур агенции и хотелиери предлагат всевъзможни бонуси и отстъпки. Повече нощувки на цената на по-малко, безплатни атракции, безплатни чадъри и шезлонги са само част от атрактивните предложения.

Сезонът започна и с примамливи цени на нощувките. До два пъти по-евтино би ни излязла почивката по родното Черноморие този месец, отколкото в разгара на сезона - през юли и август.

Колко ще ни струва морето в началото на сезона - при нас и при съседите? Офертите за евтино море в началото на сезона това лято започнаха още в края на май. Без да чакат най-горещите дни повечето хотелиери в Слънчев бряг обявиха атрактивни пакети за почивка през юни.

Имаме специална отстъпка в момента за нашите клиенти от България и не само - минус 20 % през целия юни месец. Като цените за юни започват от 70-75 лв. на човек на база ол инклузив и ултра ол инклузив, заяви Баяр Бекир, маркетинг мениджър на верига хотели в Слънчев бряг.

След слабия сезон миналото лято - сега в битката за всеки клиент хотелиерите засипват туристите с всякакви атрактивни предложения.

Тази година сме се насочили към семейния туризъм - в нашите хотели имаме специален пакет - при двама възрастни - 2 деца до 12 г. се настаняват безплатно. Специално за нашите гости с деца подготвили сме изненади - вкл. имаме и детски луна парк в един от нашите хотели - с батут, с бънджита и с водни лодки, посочва Бекир.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.