• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Changan представи нов модел - кросовъра Shenlan S7

Changan представи нов модел - кросовъра Shenlan S7

/КРОСС/ Нов модел с интересната цена от $23 000 може да се появи и извън Поднебесната империя. Освен това този кросовър ще се предлага в изцяло електрическа и хибридна версии.

Changan Shenlan S7 е изграден на платформата EPA1 има междуосие от 2900 мм, дължина 4750 мм, широчина 1930 мм и височина 1625 мм. Съдейки по снимките на живо, публикувани от производителя, дизайнът е с опростено тяло с изместена назад кабина. Предното стъкло, което е силно наклонено назад, плавно се влива в панорамния покрив. Над вратата на багажника виси масивен спойлер с вградена стоп светлина. Задните светлини са свързани със стилна декоративна планка.

Светлините тип "бумеранг" на предната оптика изглеждат прости, без много „финтифлюшки. Интериорът е доста нестандартен в Shenlan S7. Самостоятелно поставен върху двустепенния преден панел е 14,6-инчов сензорен екран, който се върти на 15 градуса надясно и наляво. Липсват бутони, копчета, лостове и дори устройства, а управлението на всички функции на автомобила е възложено на дисплея. Вместо арматурно табло, на предното стъкло има дисплей с добавена реалност. Компютърната система е базирана на едночиповата система Qualcomm Snapdragon 8155.

Отпред седалките са електрически регулируеми - тип „капитански" кресла с подобрена странична опора и масивни подглавници, които имат вградени високоговорители на аудиосистемата. Друга особеност са прибиращите се поставки за крака. Отзад е обичайният триместен диван.

Електрическият Changan Shenlan S7 е оборудван с един двигател с мощност от 258 к.с. и с 320 Нм въртящ момент. Батерията се предлага в два варианта на капацитет, като не се уточнява какъв точно. Запасът от ход се сочи съответно на 520 и 620 км. Собственото тегло на електрическия кросоувър е 1950 кг.

Хибридната версия предлага обща мощност от 238 конски сили и ползва 1,5-литров ICE с мощност 95 к.с. Пробегът само на електрическа тяга е 160 км. Разходът на гориво се сочи на 5,7 литра на 100 км. Максималната скорост и на двете версии е 180 км/ч.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.