• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Открийте най-новата технология сред дигиталните платформи с LG Digital Connect 2020

Открийте най-новата технология сред дигиталните платформи с LG Digital Connect 2020

/КРОСС/ Онлайн шоурумите не са нещо ново, но с предизвикателствата на 2020 г. тяхната стойност и значение както за потребителските марки, така и за бизнеса, а пък и за самите потребители, са нараснали. Онлайн шоурумите дават възможност марките лесно да представят ползите на това, което предлагат, без да е необходимо присъствие на място, а специален инструмент помага на клиентите да вземат информирано решение за покупка.

За да представи търговската си гама дисплеи в най-добрата светлина при настоящите условия, LG Electronics Business Solutions Company създаде виртуалната платформа LG Digital Connect (DC) 2020. Стартирайки през август, платформата за маркетинг и продажби предлага увлвекателни, лесни за навигация виртуални обиколки, които разхождат потребителите сред разнообразната гама решения на компанията с ясни обяснения за водещите в бранша технологии и характеристики на продукта, ориентирани към потребителите. LG DC 2020 предлага на настоящи и нови клиенти ценна информация, за да им помогне да решат кои продукти са най-пододящи за специфичните им изисквания.

 

Създадена с мисълта за удобството на потребителите на LG, виртуалната платформа представя лесни за следване продуктови и технологични упътвания, придружени от консултация при продажба. Посетителите могат да изберат опцията Product Showroom Tour, за да научат за най-новите LED решения на LG, или да препочетат Vertical Showroom Tour, ако искат да преминат през различни ситуации, в които да използат дигиталните възможности. А само с няколко клика могат да видят и подробни продуктови спецификации.

LG предлага богат избор дисплейни продукти от микро LED и безкабелни серии LED модели до LED кино дисплеи, като всеки от тях е изложен в Product Showroom Tour. Обиколката сред Vertical Showroom Tour демонстрира как най-модерните дигитални опции на компанията могат лесно да бъдат инсталирани и адаптирани за ползване при почти всяка ситуация, включително и в обществени пространства, корпоративни или държавни офиси, магазини, училища и хотели. Платформата позволява на посетителите да разглеждат най-новите B2B дисплейни инсталации на LG, както и да четат новини, свързни с високотехнологичния свят на цифровите нововъвдения.

За да се включите във виртуалната обиколка и да се докоснете до изживяването на LG Digital Connect 2020, моля посетете https://lg-informationdisplay.com/dc2020.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.