• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Шесткратният световен шампион във Формула 1™ Люис Хамилтън е посланик на бранда LG SIGNATURE

Шесткратният световен шампион във Формула 1™ Люис Хамилтън е посланик на бранда LG SIGNATURE

Легендарният спортист олицетворява технология и качество - ключови компоненти за успеха на ненадминатите решения за дома LG SIGNATURE

/КРОСС/ LG Electronics (LG) обяви, че шесткратният световен шампион във Формула 1TM Люис Хамилтън е обявен за световен посланик на бранда LG SIGNATURE - марката за премиум решения за дома на компанията. Той ще се включи в нова кампания, която ще комуникира философията на бранда „Изкуството вдъхновява технологията, технологията допълва изкуството."

По време на новата кампания Хамилтън ще сподели с публиката своите мисли за воденето на стилен, изтънчен живот, какво го мотивира да бъде най-добрият в сферата си и как LG SIGNATURE въплъщава начина му на живот. Сътрудничеството се основава на елегантността и насладата от хубавия живот, а Хамилтън и LG SIGNATURE демонстрират, че за да бъдеш на върха, е необходимо полагането на много усилия.

Като човек с редица таланти и интерес към детайлите и дизайна, Хамилтън е въплъщение на умения, стил и прецизност. Ролята му, свързана с LG SIGNATURE, ще акцентира върху отличното представяне на първокласните решения на марката.

„LG SIGNATURE е бранд, който се стреми да бъде най-добрият във всичко, което прави. Това беше и първото нещо, което ме привлече," сподели Хамилтън. „Съвременните му решения безпроблемно съчетават най-нови технологии и първокласен дизайн, за да постигнат оптимално изпълнение без компромиси."

„Безотказен в стремежа си към съвършенство във всички аспекти, Люис Хамилтън е въплъщение на това, върху което се гради LG SIGNATURE", сподели Ким Джин-хонг, ръководител на LG Global Marketing Center. "Влиятелен както в модата, така и в спорта, Люис е вдъхновяваща фигура, която излъчва както артистичност, така и поглед към технологиите. Изключително горди сме, че е част от всичко това."

LG SIGNATURE предлага разнообразна и нарастваща гама, включваща нови 88 и 77-инчови OLED телевизори, Wine Cellar, InstaView Door-in-DoorTM хладилник, TWINWashTM съдомиялна и други. Безкомпромисното качество и фокусът върху най-важното са имплементирани във всеки от иновативните продукти на марката. За да научите повече за LG SIGNATURE, моля посетете www.LGSIGNATURE.com

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/

19.10.2020 12:40:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.