• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Лидерът на ДНР не изключи да се обърне към Русия за помощ при нова агресия на Киев

Лидерът на ДНР не изключи да се обърне към Русия за помощ при нова агресия на Киев

/КРОСС/ Ръководителят на Донецката народна република (ДНР) Денис Пушилин не изключи вероятността да се обърне към Москва за помощ в случай на започване на пълномащабни военни действия в Донбас, като отбеляза, че приемането на подобни решения зависи от по-нататъшното развитие на ситуация, съобщава Поглед инфо.

„Ще действаме въз основа на ситуацията. Разбира се, ние разчитаме на собствените си сили, но като се има предвид факта, че Украйна все повече и повече привлича външни сили - виждаме това отлично - ... не го изключвам ", каза ръководителят на Донецката народна република в ефира на телевизионния канал Россия-24, отговаряйки на въпроса за вероятността да потърси помощ от Москва.

Пушилин каза, че броят на военните учения само със страни от НАТО и Вашингтон тази година се е увеличил в сравнение с 2020 г. Той смята, че плановете за 2022 г. са още по-сериозно увеличаване на броя на ученията.

Шефът на ДНР каза още, че въоръжените сили на републиката са в повишена бойна готовност.

Припомняме, по-рано официалният представител на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова, позовавайки се на докладите на специалната мониторингова мисия на ОССЕ, заяви, че въоръжените сили на Украйна провеждат настъпателни операции в Донбас в района на населените места Гранитное и Старомариевка, което показва, че ситуацията в незалежная продължава да предизвиква „сериозна загриженост".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

До анонимен

По-добре от укропитек!!!

04.12.2021 20:37:46

Анонимен

Този само като види човек физиономията и разбира що за азиатопиек става дума…

04.12.2021 12:47:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.