• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

България изглежда сплотена, но има ли сили за Мондиал?

България изглежда сплотена, но има ли сили за Мондиал?

/КРОСС/ Не, не е чудо, че направихме равен срещу европейски шампион, при това в квалификациите за следващия мондиал. Впрочем не трябва да забравяме, че в една приятелска среща оставихме на колене Кристиано Роналдо, който очакваше, че това ще е възможно най-лесната му победа.

Истината е, че родните национали винаги са имали някакви чутовни сили, за да успеят да покажат зъби на шампионите. Дори няма да говорим за 94-та година, защото тя е давана вече много пъти за пример. Добрата новина е, че чудото с Италия не беше единствено, а букмейкърите са повече от изненадани.

Истината е, че прогнози се приемат дори и за родните национали, но за целта ще имате нужда от информация за Палмс Бет вход в системата и информация за правенето на регистрация. Това е практически всичко необходимо, а анализаторите посочват, че са налични и особено добри ставки при правенето на прогнози за родните национали. Но нека обърнем внимание и на по-важния въпрос - има ли още какво да видим от Ясен Петров и компания или отново силният старт ще бъде заличен и ще потъне бързо под натиска на други сили?
До този момент ще открием, че Джанини има наистина едно впечатляващо представяне, но също така няма как да избягаме и от една малко по-неприятна статистика - често силният старт завършва с гръм и трясък, като тайната винаги се крие във вътрешни конфликти и намесата на определени висши сили, които сякаш се стремят да пробутат своите любимци на преден план. Повече от ясно е, че вината много често не е в треньорите, а във факта, че футболистите винаги идват с побутване, като всичко това трябва да приключи и селекцията на Ясен Петров трябва да се прави от самия него.

На този етап това се случва без никакви проблеми, но все още сме скептични, че с два мача можем да направим точните заключения, имайте предвид, че почти всеки треньор стартира с новите надежди и силите им обикновено свършват много бързо, но поне вече не виждаме и добре познатите вечно заземени титуляри. Ясен Петров започва обещаващо, но искаме това да се запази, следователно ще искаме от БФС да му даде шансове и свобода да създава колкото се може да изгради един нормален и конкурентен отбор.

Амбицията на този етап е висока, а и тези момчета показват, че имат хъс за игра, като с правилното менторство ще могат да се обиграят, а защо не и да получат покана за по-престижните клубни отбори. Истината е, че родните фенове отдавна се бяха примирили с идеята, че футболът винаги ще остане в сянка, но обърнете внимание какви промени настъпиха с изваждането на младата бригада. Отново обаче е ключово да видим, че един човек ще работи с тези момчета. Всичко изисква време, но на този етап не можем да бъдем категорични, че това ще е разходка в парка и ако искаме да видим резултати, то ще трябва да станем свидетели на една абсолютна колаборация между играчите, треньорът и цялото БФС.

Все още не се намираме на безопасно разстояние и нямаме необходимия точков актив, който да даде необходимата разлика. Всяка среща ще трябва да се играе със зъби и нокти, защото статистиката ни показва, че футболната война едва сега започва. И най-важното дори и да не успеем да стигнем до следващото първенство, не губете надежда, тук е необходимо време и търпение, все пак говорим за национален отбор, който беше създаден за няколко седмици, не можем да очакваме чудесата да се случат толкова бързо.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.