• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов: Ще продължат усилията за модернизирането на Специалните сили

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов: Ще продължат усилията за модернизирането на Специалните сили

/КРОСС/ Одобрен е и предстои да се реализира проект за бронирани машини наСпециалните сили. Той е на стойност около 50 млн. лева и предвиждазакупуването на около 50 машини. Това съобщи днес, 18 октомври,министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

„Машините ще се правятв България, защото моята политика винаги е била - онова, което може дасе изработва у нас - да се изработва у нас, което може да поддържа вБългария - да се прави тук", добави министър Каракачанов.Той участва в тържествения ритуал в чест на Деня на военния парашутисти 76-ата годишнина от паметната битка на Парашутната дружина нависочината Стражин. Церемонията се състоя пред паметника на героите-парашутисти на площад „Народно събрание" в присъствието на президентаи върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев,началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов, висши офицери,представители на военно-патриотични организации и граждани.

Пред журналисти министър Каракачанов подчерта усилията, които впоследните години се полагат за модернизирането на Специалните сили.„Беше направено командване, беше вдигнат рангът на командира на 68-мабригада. Предстои и формирането на 4-та група за специални операции врайона на София. Отделят се необходимите средства. Бяха направениремонти на полигона в Црънча. Беше направено доста и тези усилия трябвада продължат", каза министър Каракачанов. Той даде висока оценка занивото на окомплектованост: „Когато се обяви конкурс за военнослужещи,за едно място при Специалните сили се явяват най-много хора.Обществото оценява значението и възможностите на Специалните сили ислужбата там в очите на много млади мъже и жени е предпочитана".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/

19.10.2020 12:42:15

Божков

Този и Аналниев ще са първите в ареста защото са подписали 100 000 глупости за които ще висят на пирона всяка минута в следващите 5-10 год…, другия е Влади Г. и онази кукувица Земеделката – милиардерка от Мел инвест…Слувен

19.10.2020 03:26:19

Дончо Денев

ДЕБЕЛИЯТ МАЗЕН ТЮФЛЕК – ШКЕМБЕ ВОЙВОДАТА (К. К.) и ПРОСТИЯТ КРАДЛИВ СЕЛЯНДУР – ТОЛУПА ОТ БАНКЯ (Б. Б.) се НАГРАЖДАВАТ с ДЕБЕЛ КЛОН и ЗДРАВО ВЪЖЕ!

19.10.2020 03:24:38

ФСБ

18.10.2020 Каракачанов се държа много просташки!!! За ранг на Министър това е недопустимо -Да вика накрая -СРАМ СИ ТИ?? Жалко за глуповатите българи гласували за разни „Патриоти“- Те са всичко друго но не и Патриоти -дори в казарма не са ходили-една пасмина от алчни хора искащи всичко и то сега! Чудя се как може един политик Министър да напада словестно един обикновен гражданин който си каза мнението за него в лицето му!! А Генералисимосите и Комодорите бяха объркани-не знаеха да пазят с гърдите си ли, дебелият Воевода -или да се усмихват глуповато -избраха третият вариант -да гледат злобно и мълчаливо! и накрая да кажа че ме хваща гнус когато разни Патреоте използват думите -Майка България -направо ми се повръща!

19.10.2020 03:23:17

Тодор Тодоров

ГНУС МЕ Е ОТ ТЕБ – КАРАКАЧАНОВ , ЩЕ ПОВЪРНА !!!

19.10.2020 03:21:23

Иванчо

Коментари 16 за Нали знаеш Иване, ти си вещ по тия проблеми, че идва края на филма и тогава всички се разотиват, кой в къщи, кой посланик, а ти ще си смениш адресната регистрация с такава на бул. Столетов 21. Всички говорят за бай Ставри – бил строг, но справедлив, да така е, аз съм му началник, Той умее да изслушва, а ти имаш много неща да казваш – например за хилядите афроамерикански ново европейци с български документи , или ислямизирани балканци със същите документи. За оръжията за ИДИЛ и за новите самолети трябва да знаеш, че са му любима тема. Другото ако не го знаеш, може би се досещаш- след като смениш адресната регистрация, за теб ще говорят като за БИВШ МЪЖ.

19.10.2020 03:19:51

Румен Петков

КРАСИМИРЕ, ТЕБ РОДНИНИТЕ ТИ НЕ ТЕ ИСКАТ, ЗНАЕШ, ЧЕ ГИ ПОЗНАВАМ! ПОДЛОСТТА И НАГЛОСТТА ТЕ ДЪРЖАТ ТАМ, КЪДЕТО СИ.

19.10.2020 03:18:45

Патриот

Каракачанов = Мъж като лайно на дъжд!

18.10.2020 17:09:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.