• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Александър Симов: БСП е хомогенна и е готова за избори

Александър Симов: БСП е хомогенна и е готова за избори

/КРОСС/ "Това е Конгресът на голямата промяна в БСП. Отдавна беше ясно, че БСП е на прага на това да осъществи някаква промяна в себе си. Не е нормално, когато предлагаш и когато заявяваш, че си основната алтернатива на това, което става в България, че предлагаш различен поглед, различен път за тази страна, да се страхуваш да направиш промяната в самия себе си. БСП успя да осъществи това. Успя да покаже, че е готова да се промени в името на предлагането на една различна и нова политика".
Коментарът направи пред БНР депутатът от БСП Александър Симов, един от хората, получили най-много гласове за новия Национален съвет на партията.

По думите му в момента в БСП има генерационна революция:

"Влязоха изключително много нови лица, млади хора, които имат хъса и амбицията да променят нещо в самата партия. Тази промяна не започва сега, промяната започна още преди 4 години, когато напук на всички обструкции, когато в много яростна и конфронтационна среда БСП наложи за себе си като правило вътрешнопартийния избор на лидер".

В предаването "12+3" депутатът допълни:

"Най-важното е, че БСП трябва да предложи модел за автентична лява политика за развитие на България, но лява политика, не претворена през красивите фрази... Ние трябва да превърнем лявата политика в конкретни идеи, в идеи, които да трансформират това общество".

Според Симов БСП е мобилизирана и единна:

"БСП е хомогенна и е готова да тръгне към избори, дай Боже те да са предсрочни, за да предложи на хората нещо различно".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.