• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Александър Симов: Корнелия Нинова няма реална алтернатива за председателския пост

Александър Симов: Корнелия Нинова няма реална алтернатива за председателския пост

/КРОСС/ "Смятам, че в момента Корнелия Нинова няма реална алтернатива за председателския пост. Твърдя, че има още много какво да предложи на партията. Да довърши и реформата, която е започнала, процес, който най-накрая до бъде доведен до нужен край. БСП ще се намира в много по-различна кондиция след това", заяви говорителят на ПГ "БСП за България" Александър Симов пред БТВ.

Социалистът коментира, че оставката му не е била поискана от парламентарната група, нито и от Корнелия Нинова. Симов изтъкна, че лидерът на левицата е мотивирал своето решение с това, че в БСП има свободна територия за обмяна на идеи и гледни точки, както и че всеки един член на партията има право да изразява свободно своите виждания и възгледи по различните теми.

"Г-н Гергов има пълното право да изразява свободно своето мнение. Критиката ми към него в случая е, че когато изразяваш симпатии към Бойко Борисов, в качеството си на областен председател на БСП-Пловдив, следва да си се допитал преди това до организациите и чак когато си бил подкрепен от колегите, да изразяваш подобни коментари. Да заявяваш, че БСП трябва да влезе в коалиция с ГЕРБ, при положение че на всички конгреси и партийни събрания се взима твърдото решение партията да следва линията на твърда опозиция, а ти да агитираш към обратното и към неспазване на официалната партийна линия и политика, е изключително неуместно", заяви Александър Симов.

"Ние виждаме как всички мерки, обявявани тържествено на брифинг след брифинг, започват да гърмят една по една или да биват променяни непрестанно - нещо обявено вчера, днес вече е друго. От прословутата мярка "60/40" са се възползвали малцина - от статистика излязла вчера, излиза, че от фирмите в България са се възползвали по-малко от 1% от тях. Защо нито един от българските граждани не получи реална помощ? Не заеми, а реална помощ, така че хората да могат да усетят, че има държава зад тях. Никой обаче от хората не усети, че има държава, която да може да им помогне в тази ситуация", допълни говорителят на социалистите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.