• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Стефан Радев: Личната отговорност има важна роля за опазване чистотата на околната среда

Стефан Радев: Личната отговорност има важна роля за опазване чистотата на околната среда

/КРОСС/ Община Сливен изпълнява отговорно ангажиментите си за екологосъобразно управление на отпадъците и поддържане чистотата на териториите за обществено ползване. Това заяви кметът Стефан Радев по време на участието си в кампанията „Да изчистим България заедно".

„Общината като институция изпълнява екологичните дейности, но за опазване чистотата на околната среда много важна роля има личната отговорност на всеки от нас. С участието си в кампанията искаме да покажем какво трябва да е отношението на всички към околната среда не само за един ден, а ежедневно. Родителите постоянно да даваме пример на децата си да пазят чистота в къщи, на улицата, в училище, защото Сливен е наш дом. Въпрос на лично отношение е опазването на ценните за общината природни дадености ", каза кметът.

Община Сливен се включи активно в кампанията. Групи от доброволци, представители на институции и граждани почистваха в различни райони на града и в планината - долна лифтена станция Сливен, м. Карандила, парк „Хамамбаир", около крайпътни чешми, паркове и зелени площи в града.

Кметът Стефан Радев, председателят на Общинския съвет Димитър Митев, заместник-кметове и общински съветници почистваха района между площадката за кучета в парк Юнак и Военна болница. Проявата се организира от BTV Media Group.

Община Сливен благодари на всички граждани, училища и,, ведомства, които се включиха в кампанията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.