• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Предстоящи събития в страната на 25 януари 2022 г.

Предстоящи събития в страната на 25 януари 2022 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 9:15 ч. в Резиденция „Бояна“ ще се проведе встъпителното пленарно заседание на правителствата на Република България и на Република Северна Македония.

***

София

От 11:00 ч. ще се проведе пресконференция на ПП АБВ в централата на партията на улица „Врабча“ 23. Теми на пресконференцията ще бъдат задълбочаващата се криза в енергетиката, както и предложението на ПП АБВ за покупка на лекарства за терапия на SARS-COV-2, липсващи в България. Участници ще бъдат Румен Петков, председател на ПП АБВ и д-р Емил Стоименов, член на НС на ПП АБВ.

***

София

От 11:00 ч. в зала 104, в Централно митническо управление - ул. "Г.С.Раковски" 47директорът на Агенция „Митници“ Павел Тонев ще представи резултати от дейността на митническата администрация през 2021 г.

***

София

От 12:00 ч. чрез онлайн платформа преподавателят Теодосий Теодосиев ще изнесе лекция по физика пред студенти от Великотърновски университет (ВТУ) „Св. св. Кирил и Методий“.

***

София

От 15:15 ч. на „Дондуков“ 2 президентът Румен Радев ще проведе среща с министър-председателя на Република Северна Македония Димитър Ковачевски, който е на официално посещение у нас.

***

София

От 16:00 ч. председателят на Народното събрание Никола Минчев ще се срещне в парламента с министър-председателя на Република Северна Македония Димитър Ковачевски.

***

София

От 16:30 ч. министър-председателят Кирил Петков свиква Съвета по сигурността.

***

София

От 19:00 ч. в Първо студио ще се проведе тържествена церемония за годишните награди на Българското национално радио „Сирак Скитник“, на която Илияна Йотова ще бъде гост.

***

Сливен

От 11:00 ч. в зала 105 ще се състои пресконференция на председателя на Общински съвет-Сливен Димитър Митев.

***

Шумен

От 11:30 ч. в зала 2 на Областна администрация ще се проведе брифинг във връзка със заседанието на Областния кризисен щаб, на който ще участват областният управител д-р Владимир Йолов, директорът на РЗИ д-р Пепа Калоянова и изпълнителният директор на МБАЛ Шумен д-р Димитър Костов.

***

Видин

От 11:00 ч. в залата на Общинския съвет ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени реализираните до момента дейности по проект "Патронажна грижа в Община Видин".

***

Бургас

От 9.00 часа в Културен дом на нефтохимика ще се проведе заседание на Общинския съвет.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.