• 05 Дек 2021 |
 •  USD / BGN 1.7322
 •  GBP / BGN 2.2997
 •  CHF / BGN 1.8830
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 3°C

Предстоящи събития в страната на 25 ноември

Предстоящи събития в страната на 25 ноември

/КРОСС/***

София.
От 19.00 ч. в Гранд Хотел Милениум София, „Бална зала", ет.2, държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в тържествената церемония по връчване на годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за професионални постижения в областта на туризма.

***
София.
От 10.00 ч. ПП „Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, „Има такъв народ" и „Демократична България" по темите „Вътрешна сигурност" и „Екология".

***
София.
От 10.00 ч. ще се проведе заседание на Столичният общински съвет.

***
София.
От 15.00 ч. ПП „Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, „Има такъв народ" и „Демократична България" по темите „Регионално развитие" и „Култура".

***
София.
От 9.00 часа в храм "Св. Климент Охридски" в ж. к. "Люлин" Белоградчишкият епископ Поликарп - викарий на Софийския митрополит, ще оглави архиерейска света Литургия.

***
София.
От 9.30 ч. 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Миню Стайков и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 9.30 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Георги Жеков, Николай Григоров и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Вълчо Арабаджиев и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 5-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Фани Абленкова и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Гриша Ганчев, Диляна Радулова и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.00 ч. Фондация „Глобални библиотеки - България" организира онлайн Национален форум - „Библиотеките днес".

***
София.
От 13.30 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Атанас Сейзински и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Марин Рачев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 ч. 10-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледат дело срещу Иво Тодоров, Шерго Ахмед и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 15.30 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Блага Белухова и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 16.00 до 19.00 ч. в Регионалния исторически музей ще се проведе вернисаж за откриване на изложбата „Кино истории помежду".

***
София.
От 18.30 ч. в Дом на Киното ще се състои представянето на проекта „БВА: Панайот Бърнев" - изложба-архив на фотографа Панайот Бърнев, организирана от фондация „Български Визуален Архив".

***
София.
От 18.30ч. в клуб „Перото" ще се състои церемония за наградите на Фондация "Глобални библиотеки - България".

***
Благоевград.
От 11.00 ч. в зала „22-ри Септември" председателят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков ще даде пресконференция.

***
Бургас.
От 17.00 часа в залата на Общинския съвет в Културния дом на нефтохимика, ще се проведе обществено обсъждане на проект на Програма за подобряване качеството на атмосферния въздух на Общината за периода 2021-2027 г.

***
Варна.
От 18.00 ч. в Арт Галерия Ларго ще бъде представена самостоятелна изложба-живопис и скулптура на софийския художник Цветан Лазаров.

***
Пловдив.
От 9.00 ч. в зала 1 на Окръжен съд - Пловдив ще бъде разгледано дело срещу Н. Б.

***
Пловдив.
От 9.00 ч. в зала 1 на Апелативен съд - Пловдив ще бъде разгледано дело, образувано по протест на прокуратурата и жалба на подсъдимия д-р И. Д. С присъда от 27.09.2021г., Окръжен съд - Пловдив е признал И. Д. за невинен.

***
Пловдив.
От 9.00 часа в храм „Св. Климент Охридски" в кв. „Христо Смирненски" ще бъде отслужена архиерейска света Литургия.

***
Пловдив.
От 10.30 ч. ще се състои онлайн среща на бизнеса в Пловдив и региона.

***
Пловдив.
От 11.30 ч. в зала 1 на Апелативен съд - Пловдив ще бъде разгледано дело, образувано по жалба на подсъдимия С. К. срещу наказанието му от 2 години и 6 месеца лишаване от свобода условно с 4 години изпитателен срок и глоба от 2 000 лева.

***
Сливен.
От 9.00 ч. в зала „Май" Общински съвет Сливен ще проведе заседание.

***
Смолян.
От 11.00 ч. онлайн в платформата Тиймс под мотото „Да съградим заедно бъдещето, в което искаме да живеем" ще се проведе Климатон Смолян 2021.

***
Смолян.
От 15.00 ч. ще се състои онлайн заседание на Общински съвет - Смолян.

***
Стара Загора.
От 9.00 ч. ще се проведе онлайн заседание на Общински съвет - Стара Загора.

***
Стара Загора.
От 19.30 ч. в Кукления театър ще се състои спектакъл за възрастни „Страх".

***
Търговище.
От 14.00 ч. в зала 28 на Община Търговище ще се проведе пресконференция за представяне на план-сметката за дейностите по чистота през 2022 г. в Търговище.

***
Шумен.
От 9.00 ч. ще се проведе онлайн заседание на Общински съвет - Шумен.

***
Шумен.
От 10.00 ч. чрез Zoom Областен информационен център - Шумен организира публично информационно събитие на тема: „Споразумението за партньорство (СП) на България с ЕК за програмен период 2021-2027г."

***
Шумен.
От 10.30 ч. в зала 2 на Областната администрация в Шумен ще се състои заседание на Областната транспортна комисия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2021 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.