• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната на 23 ноември

 Предстоящи събития в страната на 23 ноември

/КРОСС/***
София.
От 17.00 часа в зала "Васил Левски" на хотел „Hyatt Regency" държавният глава Румен Радев ще приветства участниците в заключителното заседание на Сесията на Комитета на пълномощните представители на страните-членки на Обединения институт за ядрени изследвания в Дубна, Руската федерация.

***
София.
От 10.00 до 13.00 ч. ПП "Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България" по темите "Енергетика" и "Икономика".

***
София.
От 15.00 до 18.00 ч. ПП "Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България" по темите "Транспорт" и "Правосъдие".

***
София.
От 9.00 часа в патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски" ще бъде отслужена Архиерейска света Литургия.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Цветан Василев, Александър Панталеев, Илиан Зафиров и още 15 лица.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Ахмед Мусто, Абдулкарим Мохамед, Иванка Шехо и Алаа Бассам.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Илко Паскалев и Станчо Христов.

***
София.
От 11.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Валери Тачев, Иван Тачев, Дончо Дончев и още 7 лица.

***
София.
От 11.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за рекет срещу Антон Илков.

***
София.
От 13.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Николай Николов, Динчо Динев, Иво Тодоринов и още 5 лица.

***
София.
От 13.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за приготовление за шпионство срещу Николай Малинов.

***
София.
От 13.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Етю Тодоров, Росен Тракийски, Веселин Дичев и още 3 лица.

***
София.
От 19.00 ч. в галерия "Къщата на София" ще бъде открита изложбата "1" - лимитирана серия артпринтове от илюстратора Здравко Денев.

***
Бургас
От 11.15 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се състои официална церемония за подписване на Споразумение за побратимяване между градовете Бургас и Улсан, Южна Корея.

***
Бургас
От 14.30 часа в Община Бургас ще започнат заседанията на постоянните комисии към Общински съвет - Бургас.

***
Бургас
От 19.00 часа в Драматичен театър "Адриана Будевска" ще започне постановката „Омразна любов".


***
Видин.
От 10.30, 11.30 и 13.30 ч. в залата на Общинския съвет постоянните комисии към него ше проведат заседания.

***
Котел.
От 10.00 ч. в НЧ „Съгласие - Напредък 1870", голяма зала - централен киносалон, , пл. „Възраждане" 4 ще се проведе обществено обсъждане на План за действие за опазване на популациите на Египетски лешояд (Neophron percnopterus Linnaeus, 1758) за периода 2019 - 2028 г.

***
Пловдив.
От 09.00 ч. В Дом на културата "Борис Христов" ще се проведе заседание на Общинския съвет.

***
Пловдив.
От 09.00 ч. в зала 1 Апелативният съд ще гледа делото по постъпила в съда жалба от К. Г., който в качеството си на длъжностно лице - директор на ДГС Пещера за времето от 20.10.2008 г. до 21.08.2009 г. в гр. Пещера, при условията на продължавано престъпление, не е положил достатъчно грижи за управление и стопанисване на договореното му имущество.

***
Пловдив.
От 09.00 ч. в зала 1 Окръжният съд ще гледа делото срещу С. М., П. Т. и Д. Я, обвинени в длъжностно престъпление.

***
Пловдив.
От 11.00 ч. в зала 1 Апелативният съд ще гледа делото, образувано по жалба на подсъдимите И. П. и Г. Т. срещу присъда на Окръжен съд - Стара Загора.

***
Пловдив.
От 13.30 ч. в зала 1 Апелативният съд ще гледа делото, образувано по жалба на подсъдимия З. Д. срещу наказанието му от 16 години лишаване от свобода за грабеж, придружен с убийство.

***
Стара Загора.
От 19.00 ч. В Драматичния театър ще се играе постановката "Пижама за шестима".

***
Шумен.
От 16.30 ч. в голямата зала на НЧ „Напредък-1969" ще се състои „Нанизи" - представяне на авторски бижута на Ана Возницка.

***
Шумен.
От 17.00 ч. в голямата зала на НЧ „Напредък-1969" ще се състои честване на 25 години от създаването на клуб „Българка".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.