• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната на 1 декември

 Предстоящи събития в страната на 1 декември

/КРОСС/***

София.
От 10.00 ч. в Гранд хотел Милениум президентът Румен Радев ще открие международна конференция на тема „Да изградим демографското бъдеще на Европа: Пътища за обществата за просперитет в свят на бърза демографска промяна".

***
София.
От 10.00 ч. в сградата на Министерски съвет ще се проведе заседание на служебното правителство.

***
София.
От 14.30 ч. в СБАЛАГ „Майчин дом" министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров ще присъства на откриването на ремонтирания 12-и етаж на Послеродовото отделение на болницата.

***
София.
От 9.30 ч. 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Януш Йорданов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 9.30 ч. в Зала 1 на Върховния административен съд ще бъде валидирана пощенска марка, издадена по повод 25 години от възстановяването на дейността на съда.

***
София.
От 10.00 ч. 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Петър Биберов за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 19-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Любомир Соколов и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 8-ми състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Анжело Веселинов и други за организиране и ръководене на престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 14-ти Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Дамян Йорданов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. в зала „Слънце" на Българската стопанска камара ще се проведе работна дискусия на тема: „Професионално управление на жилищните сгради - необходимост от обновяване за енергийна ефективност".

***
София.
От 10.30 ч. 18-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Димитър Аврамов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.30 ч. 2-ри състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Жечо Белясин и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 ч. в зала „Средец" на София Хотел Балкан ще се състои международна конференция на тема „Перспективи пред енергийната и климатичната сигурност в Европа".

***
София.
От 11.00 ч. 20-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Нено Димов и Севдалина Ковачева за безстопанственост.

***
София.
От 11.00 ч. пред входа на ГРАО в сградата на МРРБ ще се проведе брифнг на Европейска гражданска инициатива „Да спасим пчелите и земеделските стопани"относно внесени от МЗХГ предложения, касаещи сектор „Пчеларство".

***
София.
От 11.30 ч. в зали 1, 2 и 3 на Върховния административен съд ще се проведе Тържествен пленум по повод 25 години от възстановяването на дейността на съда.

***
София.
От 13.30 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Алексей Зелов за подкуп.

***
София.
От 13.30 ч. 11-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Рашко Атанасов за участие в организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 ч. във „Фейсбук" страницата на Националната мрежа за децата ще се състои уеб-конференция на тема „COVID-19 и правата на децата".

***
София.
От 17.30 ч. в зала „Риби" на Националния природонаучен музей при БАН ще бъде открита витрина по повод Международния ден на Антарктида.

***
София.
От 14.00 ч. в БТА ще се състои пресконференция на тема „Ще има ли демокрация след COVID-19?".

***
София.
От 18.30 часа в Народен театър „Иван Вазов" ще се проведат официална церемония и тържествен концерт по повод 25 години от възстановяването на дейността на Върховния административен съд.

***
Бургас.
От 11.00 ч. в Културния дом на нефтохимика Тракийско дружество „Странджа" ще отбележи 125 години Тракийско движение в България.

***
Бургас.
От 14.00 ч. в Апелативния съд ще се проведе заседание по делото на Хюсеин
Х., обвинен за умишлено причинена смърт на пътя в село Крушаре, община Сливен.

***
Бургас.
От 18.00 ч. в Центъра за съвременно изкуство и библиотека ще бъде представена книгата „Ръководство на ларингенктомирания" на Ицках Брук (САЩ) .

***
Велико Търново.
От 17.00 ч. до голямата елха пред Общината ще бъдат запалени коледните светлини във Велико Търново.

***
Видин.
От 16.00 ч. в „Зала за изяви" към отдел „Заемна за възрастни" на Регионална библиотека „Михалаки Георгиев"-Видин ще се проведе обучението „Застъпници за природата".

***
Добрич.
От 10.00 ч. във „Фейсбук" страницата на ОИЦ - Добрич ще бъде представен онлайн проекта на Споразумението за партньорство на България за програмен период 2021-2027 г.

***
Добрич.
От 10.30 ч. ще се състои онлайн занимание с деца през сайта Книговище.

***
Добрич.
От 12.00 ч. на пл. „Стария орех" пред входа на Градски парк „Св. Георги" ще се състои Информационна кампания, посветена на Световния ден за борба с ХИВ/СПИН .

***
Добрич.
От 14.30 ч. на пл. „Стария орех" ще се състои събитие по пресъздаване от младежи на Червената лента - символ на солидарността с ХИВ-позитивните и болните от СПИН

***
Добрич.
От 16.30 ч. във фоайето на Огледална зала „Нели Божкова ще се състои концерт на Български камерен оркестър - Добрич с диригент Иван Янакиев.

***
Пловдив.
От 10.00 ч. в зала 2 на Районен съд - Пловдив ще разгледа дело срещу К. Х. Х.

***
Пловдив.
От 11.30 ч. пред стая № 10 на ет.1 в старата сграда на Съдебната палата Районният съд ще представи нов начин за осъществяване на отдалечен достъп до електронните папки на делата за лицата с право на достъп до тях.

***
Стара Загора.
От 19.00 ч. в Културен център „Стара Загора" ще се състои благотворителен концерт.

***
Стара Загора.
От 19.00 ч. в Оперния театър ще се състои песенен цикъл на Франц Шуберт по стихове на Вилхелм Мюлер.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.