• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития в страната на 7 октомври

 Предстоящи събития в страната на 7 октомври

/КРОСС/ ***
Благоевград.
От 9.30 часа в сградата на Областната администрация президентът Румен Радев ще
проведе среща с областния управител Николай Шушков.

***
Банско.
От 14.30 часа в Посетителския информационен център президентът Румен Радев, министърът на туризма Стела Балтова и кметът Иван Кадев ще разговарят с представители на туристическия бранш от региона.

***
София.
От 10.00 ч. Конституционният съд ще проведе заседание.

***
Благоевград.
От 10.15 часа във фоайето на Общината министърът на икономиката Даниела Везиева и кметът Илко Стоянов ще дадат брифинг, а от 15.00 часа в зала „22 септември" те ще проведат работна среща с представители на бизнеса.

***
София.
От 10.00 ч. ще се проведе онлайн извънредно заседание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 11.00 ч. в централата на НФСБ на „Раковски" 134 Коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ, БНДС „Целокупна България" и БДС-Радикали" ще представи кандидатите си за президент и вицепрезидент.

***
София.
От 14.00 ч. в сградата на ЦИК ще се проведе брифинг.

***
София.
От 9.30 ч. 9-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Илиян Ортакчийски и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 9.30 ч. 1-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Милан Станков за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 8-ми състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Георги Илиев, Димитър Парушев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Петър Биберов, Данаил Стефанов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Младен Иванов, Магдалена Иванова и Димчо Митев за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 7-ми състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Румен Хаджиев, Таня Хаджиева и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 5-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Милен Василев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.30 ч. 8-ми състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа Амир Ал Хусани, Елена Иванова и други за кумулиране на наказанията.

***
София.
От 11.00 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Иво Масларов и Веселин Денков за изнудване.

***
София.
От 13.30 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Георги Жеков и Николай Григоров и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 ч. 8-ми състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Георги Янев, Борис Янко и Емил Янев за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Георги Жеков, Николай Григоров и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 ч. 9-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Магдалена Иванова за безстопанственост.

***
София.
От 14.00 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Азиз Арман, Евгени Михайлов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 15.00 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Ангел Попов и други да организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 15.30 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Антон Латинов и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 17.00 ч. в Регионален исторически музей - София ще представи изложбата на скулптора „Паралелни светове".

***
София.
От 19.00 ч. Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 ще открие първата самостоятелна изложба DISCONNECT на младата художничка Илиана Илиева.

***
Благоевград.
От 10.30 ч. в зала „Аула" Югозападният университет „Неофит Рилски" в Благоевград отбелязва 45 години от основаването си с международна научна конференция „Филологията - традиция и предизвикателства в новата реалност".

***
Берковица.
От 11.00 ч. министърът на образованието и науката проф. Николай Денков ще посети Четвърто основно училище „Георги Сава Раковски" в гр. Берковица във връзка с работата на екипа по Механизма за взаимодействие по обхват, включване и предотвратяване на отпадането от образователната система.

***
Бургас.
От 10.00 ч. във вътрешния двор на Експозиционен център "Флора Бургас" ще се проведе Цветен базар „Флора есен".

***
Бургас.
От 11.30 ч. Областен информационен център - Бургас ще проведе работна среща с представители на бургаските медии на тема: „Знакови проекти на ЕСИФ в Бургас - добри практики".

***
Бургас.
От 14.00 часа в Народно читалище "Христо Ботев" в кв. „Победa" ще се проведе ателие под надслов „Хартиени преплетеници с Nanita".

***
Бургас.
От 18.00 часа в Дома на писателя ще се състои премиера на книга „Ескизи", критически отзиви на автор Роза Боянова. Представя проф. Калина Лукова.

***
Бургас.
От 19.30 часа в Културния дом на нефтохимика като част от „Порт Прим Арт Фест" 2021 ще започне постановката „Плач на ангели" от Стефан Цанев.

***
Варна.
От 18.30 ч. в галерия „Графит" ще се състои откриване на изложбата „За нас - откровено" на Николинка Димитрова.

***
Велико Търново.
От 10.00 ч. в зала 302 на Общината кметът на Велико Търново инж. Даниел Панов ще проведе консултации за определяне съставите на секционните избирателни комисии (СИК) и подвижните секции за предстоящите избори за президент и вицепрезидент и за народни представители, насрочени за 14 ноември.

***
Видин.
От 10.30 ч. в заседателната зала на ет. 6 в сградата на Общината ще се проведат консултации за определяне на състава на секционните избирателни комисии за изборите на 14 ноември.

***
Враца.
От 19.30 ч. в голямата сцена на ДКТ Враца ще се състои постановката „Слава".

***
Добрич.
От 10.00 ч. в малка заседателна зала на Общината ще се проведе церемония за откриване на обект „Реконструкция на бул. „Добричка епопея".

***
Добрич.
От 16.00 ч. в Художествената галерия в Добрич ще бъде представена изложбата „Кутия за спомени" с творби на Вера Пенева.

***
Добрич.
От 17.30 ч. в Дом-паметник „Йордан Йовков" ще бъде представена книгата на „Изкуството да живеем щастливо" от Йовка Атанасова.

***
Пловдив.
от 9.30 ч. в 11-та зала 11-ти наказателен състав на Пловдивски районен съд ще разгледа дело срещу С.Й.М.

***
Пловдив.
От 9.30 ч. в 13 зала 4-ти наказателен състав на Пловдивски районен съд ще разгледа дело срещу М.С.С.-Д. и К.С.С.

***
Пловдив.
От 9.30 ч. в 10 зала 2-ри наказателен състав на Пловдивски районен съд ще разгледа дело срещу Д.С.П.

***
Стара Загора.
От 9.00 ч. ще проведе онлайн извънредно заседание на Общинския съвет в Стара Загора.

***
Шумен.
От 9.30 ч. в Градската градина ще започне тазгодишното издание на традиционния лекоатлетически крос „Златна есен".

***
Ямбол.
От 14.00 ч. в зала 107 в сградата на Община Ямбол на ул. „Г. С. Раковски" 7 ще се проведат консултации за определяне на съставите на секционните избирателни комисии (СИК) и подвижни секционни избирателни комисии (ПСИК) на територията на община Ямбол за провеждане на избори за президент и вицепрезидент на Република България и избори за народни представители в 47 - то Народно събрание на Република България, които ще се състоят на 14 ноември 2021 година.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.