• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития в страната на 8 октомври

Предстоящи събития в страната на 8 октомври

КРОСС/***
София.
От 11.00 ч. в сградата на Държавна агенция „Архиви" президентът Румен Радев ще участва в официалното откриване на документалната изложба "Съкровищата на държавните архиви".

***
София.
От 8.30 ч. пред сградата на Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) Българската браншова камара "Пътища" (ББКП) организира трети национален протест.

***
София
От 10.00 ч. в "София Хотел Балкан" ще се състои конференцията "Среща на върха: ЕС - Западни Балкани: Преглед и очаквания"

***
София.
От 10.30 ч. в сградата на МРРБ министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова е поканила на среща всички собственици на фирми, които ще участват в протеста, организиран от Българската браншова камара „Пътища".

***
София
От 11.00 ч. в зала „Витоша" в Интер Експо Център Институтът по психология на МВР отбелязва 50-годишен юбилей.

***
София
От 10.00 ч. 22-ри състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Николай Мечков, Златко Кънев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 10.00 ч. 6-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Иван Монев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 10.30 ч. 2-ри състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Божидар Кузманов, Иван Терзийски и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 11.00 ч. 17-ти състав на на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Боян Петров, Радостина Спасова и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 13.00 ч. 10-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Кольо К оцов, Мариета Василева и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 13.30 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Алексей Зелов за подкуп.

***
Велико Търново.
От 18.00 ч. в Голямата зала на Общината с пълнометражния дебют на Павел Г. Веснаков „Уроци по немски стартира „София филм фест"

***
Бургас.
От 16.45 ч. на басейн „Парк Арена ОЗК" ще бъде открит Mеждународният турнир „Бриз - Иван Стойчев".

***
Бургас.
От 18.00 часа в Дома на писателя ще се състои премиера на стихосбирката „Животът, това кръгло събитие" на Любов Динчева. Представя: Кръстьо Раленков.

***
Бургас.
От 19.00 часа в Държавна опера - Бургас ще бъде представена премиера на комичната опера „Севилският бръснар".

***
София.
От 17.00 ч. в галерия „Средец" на Министерството на културата ще бъде представена съвместна изложба живопис „Вътрешни пространства" на художниците Мария Райчева и Любен Генов.

***
Бургас.
От 19.00 часа в залата на Бургаската опера ще бъде представена премиерата на комичната опера в три действия от Джоакино Росини „Севилският бръснар".

***
Варна.
От 10.00 ч. чрез Webex стартира Шестият международен партньорски форум на Медицински университет - Варна , който ще се проведе в рамките на честванията на 60-та годишнина от създаването на университета.

***
Варна.
От 19.00 ч. в Градската художествена галерия на Варна ще се състои концерт на Йоана Русева, цигулка, и Ивайло Василев, пиано.

***
Добрич.
От 17.30 ч. В Регионална библиотека „Дора Габе" ще бъдат представени книгите «Жар», „Мортуа Ест" и „Асансьорът".

***
Добрич.
От 18.00 ч. в Държавен куклен театър „Дора Габе" ще се състои премиерата на кукления спектакъл „Трите прасенца".

***
Пловдив.
От 10.30 ч. в аула „Проф. Милен Бешков" в Университета по хранителни технологии ще се състои удостояването със званието „Доктор хонорис кауза" на Пау Рока.

***
Разград
От 9.30 ч. в зала 308 на Община Разград ще се проведат консултации за състав на секционните избирателни комисии.

***
Сливен.
От 10.00 ч. в зала 105 на Община Сливен ще се проведат консултации за състави на секционните и подвижните секционни избирателни комисии в общината.

***
Хасково.
От 15.00 ч. в заседателната зала на етаж 2 в сградата на Община Хасково ще се проведат консултации за състав на секционните избирателни комисии.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.