• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

SoftOne представя своето ново ERP решение „Soft1 Series 6“

SoftOne представя своето ново ERP решение „Soft1 Series 6“

/КРОСС/ SoftOne Technologies S.A с гордост представя своето ново решение Soft1 Series 6 ERP, като следва дългогодишната си традиция да лансира иновативни продукти и услуги. Soft1 Series 6 е напълно съобразен с основните принципи и ценности на SoftOne иновация, простота и надеждност и  дава ново измерение на дигиталната трансформация, като прави процеса за внедряване лесен за всеки бизнес, независимо от неговия размер и вид индустрия.

Series 6 разполага с нов, още по-удобен и по-бърз потребителски интерфейс, с множество подобрения, нови модули, приложения и облачни услуги. По този начин Soft1 Series 6 позволява на всеки бизнес да започне своята дигитална трансформация с малки и постижими стъпки, които могат да бъдат постепенно прилагани, създавайки висока добавена стойност за цялостното му опериране.

Новата ERP версия на SoftOne въвежда най-съвременните интелигентни технологии за автоматизация, което съответно прави автоматизацията на бизнес процесите по-лесна от всякога и за всеки потребител без да се изисква писане на код. Soft1 Series 6 използва усъвършенствани BI инструменти от следващо поколение, помагайки на съвременния бизнес да получи по-задълбочен анализ от своит е налични данни.

Сред основните акценти на Soft1 Series 6 са иновативен потребителски интерфейс, който осигурява 50% по-бързо и 100% по удобно за потребителите, изцяло преработено с акцент върху лесното използване по още по-динамичен начин, улесненото представяне на данните и бързината на достъпа до задачи и информация.

Новата версия на софтуера SoftOne позволява адаптиране и разширяване на възможностите върху всяко смарт устройство, поддържайки всички дейности на съвременния бизнес чрез удостоената с награди платформа за делова мобилност Soft1 360, изцяло преработеното решение за автоматизация на търговския отдел Soft1 SFA и Soft1 WMS Lite – ново специализирано мобилно приложение, което значително бодобрява управлението на складовите помещения и наличностите на всеки бизнес!

Актуализираното приложения Soft1 HRMS, което се свързват в реално време с иновативната уеб платформа myWorkplace на SoftOne, като по този начин драстично променят начина, по който бизнеса се справя с всички процеси, свързани с управлението на човешките ресурси.

Вграждайки иновативни технологии и използвайки опита, натрупан от успешното внедряване на повече от 8 000 облачни ERP инсталации, Soft1 Series 6 допълнително оптимизира работата на софтуера Soft1 в облака. Освен това разширява своите мощни възможности до всяко смарт устройство чрез новите приложения за корпоративна мобилност на SoftOne като Soft1 SFA и Soft1 WMS Lite.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.