• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Ето кои телевизионни сериали взеха награда „Еми“ на онлайн церемоня

Ето кои телевизионни сериали взеха награда „Еми“ на онлайн церемоня

/КРОСС/ Годишните награди "Еми" за дневни тв предавания бяха обявени за четиридесет и седми път и за пръв път това се случи на виртуална церемония заради пандемията от новия коронавирус, съобщи Асошиейтед прес.

"Младите и неспокойните" спечели в категорията най-добра дневна драма. Елън Де Дженерис получи трофея за най-добро развлекателно токшоу за предаването, носещо името й.

"Възнамерявам да използвам следващите две години на шоуто си като платформа за промяна, която да усилва гласовете на чернокожите и цветнокожите хора и да образовам аудиторията си", каза Де Дженерис, която се включи от дома си. "Повече от всеки друг път чувствам, че това е отговорност, за да настъпи промяна".

Сериалът "Младите и неспокойните" на Си Би Ес, чиято създателка Лий Филип Бел почина през февруари на 91 г., спечели още четири награди в технически категории.

Джейсън Томсън, който играе ролята на Били Абът в сапунената опера, спечели първата си награда "Еми" за дневни предавания в категорията главна роля в драматичен сериал. Той е третият актьор, превъплътил се в ролята, който печели след Дейвид Том през 2000 г. и Били Милър през 2010 г., 2013 г. и 2014 г. Томсън има пет предишни номинации за ролята си в "Централна болница", но не бе печелил досега.

Брайтън Джеймс от "Младите и неспокойните" бе отличен за поддържаща роля, а Ева ЛаРю спечели в категорията за гост-изпълнител в сериала.

"Светът се бори срещу расовата несправедливост и нашата отговорност като хора е да се образоваме и да вземем мерки, защото докато всички не признаем, че има проблем, той няма да бъде решен", каза Джеймс от дивана в дневната на дома си.

Алекс Требек спечели за втора поредна година като водещ на тв игра "Заплаха!". Той е печелил шест награди "Еми" за дневни тв предавания за работата си в шоуто и награда за цялостно творчество през 2011 г. Требек, който е на 79 години, се бори с рак на панкреаса, но продължава да води шоуто.

"Ще бъда честен - това е шок, изключителна изненада за мен", каза Требек по време на виртуалната церемония. "Като човек, който е бил номиниран 32 пъти и печелил седем пъти, мога да кажа от висотата на тази позиция, че да печелиш е по-добре".

Хедър Том от "Дързост и красота" спечели за главна женска роля за дългогодишното си превъплъщение в образа на Кейти Логан. Тамара Браун бе отличена за поддържаща роля в "Централна болница".

Певицата Кели Кларксън спечели в категорията водещ на развлекателно токшоу за първия сезон на "Шоуто на Кели Кларксън".

"Централна болница" се сдоби и с награди за режисура, а наградата за сценарий отиде при екипа на "Дързост и красота".

Оливия Роуз Кийган от "Дните на нашия живот" спечели в категорията млад актьор/актриса в драматичен сериал.

За пръв път от 2011 г. церемонията бе излъчена по тв канала Си Би Ес, след като през последните години бе стриймвана и излъчвана по кабелни мрежи. Двучасовото предаване бе с водещи Шарън Озбърн, Шерил Андърууд, Ив, Кари Ан Инаба и Мари Озмънд.

Номинираните и водещите се включваха дистанционно от домовете си в първата виртуална церемония. Първоначално насроченото за 12 юни събитие трябваше да се проведе в Пасадина Сивик Аудиториум, но бе отменено заради пандемията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.