• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Бритни Спиърс е готова с мемоарната си книга

Бритни Спиърс е готова с мемоарната си книга

/КРОСС/  Бритни Спиърс е подготвена с мемоарната си книга, в която 40-годишната певица даде обещание да опише „ всичко " за живота си, само че не може да я пусне заради недостиг на хартия, заяви уеб сайтът за вести от шоубизнеса TMZ. Автобиографията трябваше да бъде оповестена през януари 2023 година от издателството Simon & Schuster, само че заради дефицит на суровина датата на излизане е била отсрочена за неустановен период.

Поп принцесата подписа контракт с издателството през февруари тази година, когато от Simon & Schuster й изплатиха задатък в размер на 15 милиона $. Сделката е една от най-крупните за мемоарна литература след тази на семейство Обама, които подписаха с Penguin Random House договор за повече от 60 милиона $. В книгата Бритни планираше да опише за преживелиците си като дете звезда, за креативната си активност, както и за споровете в фамилията през срока на съвсем 15-годишното попечителството над нея от страна на татко й.

Доклад на Publishers Weekly по-рано тази година уточни, че главните аргументи за казуса с хартията са две. На първо място, по време на пандемията читателите почнали да поръчват по-големи количества печатни творби, което довело до скок в потреблението. На второ място, в този срок служащите от целулозно-хартиените предприятия почнали всеобщо да напущат, което провокирало дефицит и на работна ръка в сектора.

TMZ разкрива и това, че по-рано през седмицата съдът в Лос Анджелис е постановил, че Бритни Спиърс няма потребност да дава показания по делото за прекратеното настойничество, по което татко й Джейми Спиърс има искания за обезщетение от 2 милиона $ - ешение, което от юридическия екип на Спиърс-старши са решили да апелират. Преди броени дни певицата се „ върна на работа ", записвайки дует с Елтън Джон на ремиксиран негов остарял шлагер.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.