• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Efirbet препоръчва: Феновете на eSports залозите да изберат Winbet

Efirbet препоръчва: Феновете на eSports залозите да изберат Winbet

/КРОСС/ Развитието на електронните спортове започна да се отразява върху абсолютно всеки един известен букмейкър на пазара днес. Електронните спортове се появиха някъде в края на 90-те години до днес, като в този момент говорим за милиони зрители, висока стойност на самите дисциплини, създаване на най-различни турнири и разбира се - свеж въздух за всяка една технологична индустрия.

Както забелязвате от заглавието УинБет и Ефирбет остават категорични, че това е новият спорт, който ще продължи да се развива, като до няколко години неговата стойност ще достигне половин милиард долара. Главният въпрос тук е: какво точно са електронните спортове?

Ако някога сте играли компютърни игри с приятели, най-вероятно си спомняте какво удоволствие бяха, електронните спортове са точно това, но докато вие се забавлявате, в тази секция ще откриете професионалисти, които са инвестирали много време в умения, рефлекси и разбира се - стратегии за победа. Разликата е повече от огромна, а самото провеждане на една среща е повече от вълнуващо и спокойно може да се конкурира с всеки друг спорт.

И точно това накара повечето букмейкъри да добавят тази възможност за правене на прогнози в своята платформа. Посоченият роден оператор вдига летвата още повече и позиционира електронните спортове в отделна секция - по тази причина няма да ги откриете в спортната секция, а в eSport секцията. Именно там ще откриете някои от най-големите заглавия като Counter-Strike:GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six и дори класическите заглавия като Star Craft. Повечето предложения са отборни, а благодарение на интернет ще открием, че винаги има поне едно интересно дерби, което да гледаме - активността е наистина впечатляваща. Винаги можем да открием допълнително тук още информация.

Какви обаче са пазарите в този спорт? До някаква степен те не се различават с тези на другите спортни дисциплини, но ще открием и наличието на някои по-специфични предложения. Ако някога сте играли CS:GO, най-вероятно си спомняте, че първият рунд започва винаги с пистолети, следователно имаме този пазар „Победител в първи пистолетен рунд", освен това можем да избираме най-ценен играч, на колко карти ще се реши дербито и още много други. Не трябва да забравяме, че брандът предлага и възможност за пряко предаване - тоест можем да гледаме срещата директно в платформата, при това напълно безплатно.

Тайната за успех винаги зависи от броя дисциплини, които се предлагат и точно по тази причина ще открием някои от най-популярните игри, като обикновено се добавят и нови предложения, които започват да печелят вниманието на световната аудитория. Освен това не трябва да забравяме, че клиентите получават и различни бонуси, ако това е една от секциите, които представлява интерес за тях.

И понеже често електронните спортове влизат в конфликт с реалните и се смятат за конкуренти - нека разбием и този мит. Последните няколко поколения имаха достъп до различните технологии и именно те започнаха да ги запознават с нови възможности. Експертите са категорични, че тази секция ще продължи да се налага, а вече има и турнири с особено високи парични награди за най-добрите.

За скептиците ще допълним, че това е индустрия, която дори постави нови специалности в американските университети. Всичко това е наистина впечатляващо, но след като конкуренцията е висока, зрителите предпочитат да правят спортни прогнози и да повишат удоволствието от играта, отколкото да преследват професионалната кариера, макар и този спорт да продължава да е един от най-отворените и винаги има място за още един играч.

Нека не забравяме, че макар и да говорим за електронни спортове, тук отново ще имаме нужда от анализ и статистика, особено след като най-вероятно всеки клиент се стреми да инкасира по-сериозни успехи. Ето защо и експертите посочват този оператор, като един от основните конкуренти с добри ставки на пазара.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.