• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Хари Стайлс покори музикалния Олимп с новия си албум

Хари Стайлс покори музикалния Олимп с новия си албум

/КРОСС/ Хари Стайлс превзе музикалните класациите на списание "Билборд" и тези във Великобритания с третия си самостоятелен албум "Harry's House", който излезе през месец май.

Седмици наред идолът на милиони млади хора е първенец в чартовете за албуми и сингли. Най-големият му хит в момента е "As It Was" - пилотното парче от тавата, появило се през април. В британската музикална класация за сингли Хари Стайлс (28 г.) не слeзe от върха десет поредни седмици, а в Хот 100 на "Билборд" - пет седмици. "As It Was" е световен рекордьор по брой стриймвания в рамките на денонощие в множество платформи, като в първите седем дни те достигнаха 43,8 милиона.

Освен с новата си продукция, британският музикант зарадва феновете и с турнето "Love On Tour 2022", чието начало беше дадено на 11 юни в Глазгоу пред около 50 000 зрители. Световната обиколка на Хари Стайлс трябваше да се състои през 2020 г., но беше отложена за 2021 г заради коронавирусната пандемия. Не можа да се проведе и миналата година, като концертите останаха за 2022 г. Стартът вече е даден и в рамките на турнето той ще обиколи 32 града във Великобритания, Европа и Южна Америка. Стайлс трябва да приключи изявите от "Love On Tour 2022" в края на годината. 

Певецът представя парчета от актуалния албум "Harry's House", определян от него като "най-свободната музика, която някога съм създавал", както и от предишния "Fine Line", който първоначално трябваше да е в основата на турнето. Ковид-19 обаче обърка плановете на Хари Стайлс и екипа му.

Освен като изпълнител, британецът се изявява и като много талантлив текстописец. За новата си продукция той казва пред телевизионния канал Ен Би Си: "Имам чувството, че е нещо като извадка от всичко, което предпочитам, и е много близо до албума, който винаги съм искал да направя... Той със сигурност е най-личният, който мисля, че съм правил досега". 

"Harry's House" съдържа 13 парчета и е третият самостоятелен албум на Хари Стайлс. Той дебютира като солов изпълнител през 2017 г. с "Harry Styles", а две години по-късно издаде и "Fine Line", превземайки челните позиции в музикалните класации и с тях. 

Британецът е носител на доста награди, сред тях миналогодишната "Грами" в категорията за най-добро солово поп изпълнение за сингъла "Watermelon Sugar", който беше отличен и с БРИТ за британска песен на 2021 г. 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.